Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗJOURNALΠΑΡΑΞΕΝΑΝεόνυμφοι κλείστηκαν σε ασανσέρ και έχασαν το γλέντι του γάμου τους

Νεόνυμφοι κλείστηκαν σε ασανσέρ και έχασαν το γλέντι του γάμου τους

Στις 19 Φεβρουαρίου η Βικτόρια και ο Πάναβ Τζα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αυτό όμως που θα θυμούνται από το γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε θα είναι ο εγκλωβισμός τους για δύο ώρες σε ένα ασανσέρ.

Η δεξίωση θα διεξαγόταν στον 16ο όροφο του ξενοδοχείου Grand Bohemian μετά την τελετή του γάμου τους, όταν παγιδεύτηκαν ανάμεσα σε ορόφους.

Στο ασανσέρ μαζί με το ζευγάρι ήταν η αδερφή της Βικτόρια και άλλοι τρεις καλεσμένοι του γάμου, αναφέρει το Fox5Atlanta.

Τελικά απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σαρλότ αφού το ασανσέρ ανέβηκε μερικούς ορόφους, αλλά μέχρι τότε το γλέντι είχε τελειώσει.

«Όταν συνέβη για πρώτη φορά, νόμιζα ότι είχε σταματήσει για λίγα δευτερόλεπτα και θα επανεκκινήσει. Και μετά παρατηρήσαμε ότι η πόρτα ήταν λίγο μισάνοιχτη», είπε ο γαμπρός στον WJZY.

«Ανεβήκαμε για λίγο ακόμα και μετά μπουμ… οι πόρτες κάπως κόλλησαν», είπε στο CNN. Στη συνέχεια, οι πόρτες άρχισαν να ανοίγουν, οπότε μπορούσα να δω τον τσιμεντένιο τοίχο ακριβώς μπροστά μου και τον τσιμεντένιο τοίχο πίσω μου».

«Δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε, να δώσουμε το φιλί, να χαιρετήσουμε τον κόσμο. Αυτό είναι που τα χαλάει όλα. Έτσι έπρεπε να τελειώσει η νύχτα του γάμου» είπε από την πλευρά της η νύφη.

Το ζευγάρι έβγαλε και μία φωτογραφία με τους πυροσβέστες μετά τον απεγκλωβισμό του.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης