Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗJOURNALΠΑΡΑΞΕΝΑΟδηγός προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του- Για να γλιτώσει...

Οδηγός προσπάθησε να αλλάξει θέση με τον σκύλο του- Για να γλιτώσει την κλήση

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αντίσταση κατά της αρχής και υπέρβαση του ορίου ταχύτητας

Όταν αστυνομικός σταμάτησε τον συγκεκριμένο οδηγό, δεν δυσκολεύτηκε να αντιληφθεί ότι θα χρειαζόταν να τον υποβάλει σε αλκοτέστ. Αρκούσε το γεγονός ότι επιχείρησε να βάλει τον σκύλο του πίσω από το τιμόνι.

Aστυνομικός στο Σπρίνγκφιλντ του Κολοράντο σταμάτησε έναν οδηγό που κινούνταν με 84 χλμ./ώρα, πάνω από το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο. Πλησιάζοντας το αυτοκίνητο, ο αστυνομικός είδε τον οδηγό να προσπαθεί να αλλάξει θέσεις με τον σκύλο του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού ο άνδρας ισχυρίστηκε πως δεν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο. Κι όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, επιχείρησε να το σκάσει.

Τελικά, δεν έφτασε μακριά. Συνελήφθη σε απόσταση λίγων μέτρων από το αυτοκίνητο. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση σε κατάσταση μέθης, αντίσταση κατά της αρχής και υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, ο οδηγός κατέληξε στο κελί. Όσο για τον σκύλο, παραδόθηκε σε γνωστό του συλληφθέντα. «Ο σκύλος δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος απλά με μια σύσταση», ανέφερε με χιούμορ η αστυνομία στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Με πληροφορίες από BBC

ΠηγήLIFO

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης