Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗJOURNALΠΑΡΑΞΕΝΑΤον ακινητοποίησε η τροχαία γιατί είχε βρώμικο αυτοκίνητο

Τον ακινητοποίησε η τροχαία γιατί είχε βρώμικο αυτοκίνητο

Για τον περισσότερο κόσμο, η καθαριότητα του αυτοκινήτου είναι κάτι αυτονόητο. Όντας ο χώρος μέσα στον οποίο περνάμε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι προφανές ότι πρέπει να φροντίζουμε για την καθαριότητά του και την καλή κατάστασή του.

Πολύ δε περισσότερο όταν ένα βρώμικο αυτοκίνητο είναι εκτός από πηγή μικροβίων και πηγή προβλημάτων που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια.

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε πάντως στην φωτογραφία, κυριολεκτικά το έχει τερματίσει.

Limassol Today - Image 6 1

Και μπορούμε να φανταστούμε την έκπληξη των Γερμανών αστυνομικών όταν σταμάτησαν αυτό το επαγγελματικό VW Caddy και προσπαθούσαν να καταλάβουν που βρίσκεται ο οδηγός ανάμεσα σε όλο αυτό το σκουπιδαριό.

Όπως βλέπουμε δεν υπάρχει ούτε σπιθαμή που να μην καλύπτεται από άδεια μπουκάλια και χαρτιά από φαστφουντ και διάφορα σνακς.

Τα σκουπίδια έχουν καταλάβει όλη την πλευρά του συνοδηγού και μεγάλο μέρος από το ταμπλό, προκαλώντας εντύπωση για το πως είναι δυνατόν να το οδηγεί κάποιος με ασφάλεια.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην γερμανική πόλη Neubrandenburg στις 7 Μαρτίου, και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας δεκάδες αρνητικά σχόλια.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής σημείωσε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος αποτσίγαρα, σημειώσεις, υλικά συσκευασίας, μπουκάλια και πολλά ακόμα. Μόνο το κάθισμα του οδηγού ήταν ακόμα ελεύθερο.

Οι αστυνομικοί υποχρέωσαν τον οδηγό να καθαρίσει το αυτοκίνητο, συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 3 μεγάλες σακούλες από σκουπίδια.

Μάλιστα τον συνόδευσαν στον τόπο διαμονής του, ένα χωριό κοντά στο Neubrandenburg, και έδωσαν οδηγίες στον 68χρονο ότι δεν θα του επιτρέπεται να οδηγεί ένα τέτοιο όχημα στο μέλλον.

Η αστυνομία πάντως υπέβαλε μήνυση εναντίον του οδηγού για επικίνδυνη οδήγηση.

Μάλιστα σε αρκετές χώρες του κόσμου, υπάρχουν τσουχτερά πρόστιμα, αν η κατάσταση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει στον οδηγό την απρόσκοπτη και ασφαλή οδήγηση.

Πηγήnewsauto.gr

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης