Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΧρήση του «Αίαντα» μετά από επεισόδια στο Τσίρειο Στάδιο

Χρήση του «Αίαντα» μετά από επεισόδια στο Τσίρειο Στάδιο

Συνέχεια είχε η συμπλοκή που σημειώθηκε εντός αγωνιστικού χώρου και η σύλληψη τεσσάρων προσώπων, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ, καθώς εκτός γηπέδου ρίφθηκαν πέτρες και μολότοφ κατά Αστυνομικών και ακολούθησε η χρήση του αντιοχλαγωγικού οχήματος «Αίαντας» και δακρυγόνων.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Στέλιου Κυριακίδη, νότια του Τσιρείου. Μέλος της τροχαίας φέρεται να δέχθηκε επίθεση από μικρή ομάδα οπαδών του Απόλλωνα, κατά την προσέλευση τους στο γήπεδο και υπέστη εκδορές και αμυχές. Ένας εκ των οπαδών φέρεται, επίσης, έκλεψε το υπηρεσιακό πηλήκιο του αστυνομικού, ενώ οι δράστες έτρεξαν προς τη δυτική κερκίδα του Τσιρείου. Ταυτόχρονα, έγινε χρήση σπρέι μπογιάς και γράφτηκαν συνθήματα σε περιπολικά.

Ακολούθησε το επεισόδιο εντός του αγωνιστικού χώρου, όταν γύρω στις 19:20, 30 περίπου οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ρίχνοντας πέτρες και φωτοβολίδες. Η οχλαγωγία, διαλύθηκε με την επέμβαση αντιοχλαγωγικής ομάδας της Αστυνομίας και φρουρών ασφαλείας του γηπέδου.

Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα ηλικίας 17, 23 και 25 ετών, για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ στην κατοχή του 23χρονου φέρεται να εντοπίστηκε το πηλήκιο που νωρίτερα είχε κλαπεί από τον Αστυνομικό. Συνελήφθη επίσης ένα πρόσωπο, το οποίο τραυματίστηκε κατά το επεισόδιο και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, φέροντας διάφορα τραύματα, μεταξύ των οποίων κάταγμα ρινικού οστού.

Εξάλλου, με τη λήξη του αγώνα, οπαδοί του Απόλλωνα συγκεντρώθηκαν και έριξαν πέτρες και μολότοφ προς τα μέλη της Αστυνομίας και έγινε χρήση του «Αίαντα» και ελεγχόμενη χρήση δακρυγόνων.

Πέτρες προς τα μέλη της Αστυνομίας ρίφθηκαν και από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι αποχώρησαν με την επέμβαση μελών των διμοιριών της Αστυνομίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης