Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΔευτέρα η κηδεία της Αναστασίας Αδαμίδη

Δευτέρα η κηδεία της Αναστασίας Αδαμίδη

Η οικογένεια παρακαλεί τα ΜΜΕ όπως σεβαστούν την επιθυμία της να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή.

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου του 2023 τελείται η κηδεία της Αναστασίας Αδαμίδη που έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας της εκλιπούσης η κηδεία της πολυαγαπημένης τους κόρης και αδερφής Αναστασίας Αδαμίδη θα τελεστεί την Δευτέρα 06/03/2023 και ώρα 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο και καλούν όσοι τιμούν τη μνήμη της να παραστούν. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,  η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. 

Επίσης παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.  

Η οικογένεια  επίσης παρακαλεί δημόσια τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως σεβαστούν την επιθυμία της να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή.  

Αντιλαμβανόμαστε το δημόσιο ενδιαφέρον, προσθέτει η οικογένεια, ωστόσο σημειώνει «θερμή παράκλησή μας όμως είναι αυτές οι πολύ ευαίσθητες προσωπικές στιγμές να μην τύχουν προβολής και δημοσιότητας». 

Εξέφρασε τέλος τις ευχαριστίες της για την κατανόηση και την αμέριστη συμπαράσταση. 

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης