Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΔεν απάντησε στις κατηγορίες για το θανατηφόρο στη Λεμεσό ο 35χρονος

Δεν απάντησε στις κατηγορίες για το θανατηφόρο στη Λεμεσό ο 35χρονος

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στη μια τα ξημερώματα της 7ης Δεκεμβρίου, ενώ ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α΄ στη Γερμασόγεια

Επιφυλάχθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 35χρονος οδηγός του οχήματος που στις 7 Δεκεμβρίου, στη Λεμεσό, συγκρούστηκε βίαια με το όχημα της 62χρονης Tyorjanne Tofei, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο 35χρονος, ο οποίος τελούσε υπό 6ήμερη κράτηση, οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα στο δικαστήριο, όπου επιφυλάχθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες που αφορούν πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και παραβίαση του φωτεινού σηματοδότη.

Ως εκ τούτου, το δικαστήριο διέταξε όπως ο ύποπτος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, οπόταν θα κληθεί εκ νέου να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στη μια τα ξημερώματα της 7ης Δεκεμβρίου, ενώ ο 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α΄ στη Γερμασόγεια, με συνοδηγό 27χρονη.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, η 62χρονη εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος της και απεγκλωβίστηκε με την επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης