Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΔιαμαρτυρία για την ελεύθερη διακίνηση σκύλων στον πεζόδρομο του Αγίου Τύχωνα   ...

Διαμαρτυρία για την ελεύθερη διακίνηση σκύλων στον πεζόδρομο του Αγίου Τύχωνα     

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον κόσμο να προσέλθει το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα με τα ζώα του στον πεζόδρομο του Αγίου Τύχωνα, για να περπατήσουν σε όλο το μήκος του, ως διαμαρτυρία απέναντι στο Κοινοτικό Συμβούλιο που με πινακίδες απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση ζώων. 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «ο πεζόδρομος είναι δημόσιος και για την κατασκευή του πλήρωσαν οι φορολογούμενοι πολίτες. Η ελεύθερη διακίνηση σε δημόσιους χώρους δεν μπορεί να αποτελεί παρανομία». 

Επιπλέον, καλεί το Κοινοτικό Συμβούλιο να κατεβάσει «τις παράνομες απαγορευτικές πινακίδες» και να τοποθετήσει κατάλληλες, οι οποίες να επιτρέπουν μεν τη διακίνηση, όμως να ξεκαθαρίζεται ότι οι παρανομούντες που δεν έχουν δεμένο με λουρί τον σκύλο τους ή δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες του θα διώκονται σύμφωνα πάντοτε με τον περί σκύλων νόμο.

To Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook την επιστολή στην οποία το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα ανακοινώνει την απόφασή του που αφορά απαγόρευση της διέλευσης σκύλων στον πεζόδρομο.

Limassol Today - 295760772 604568057893826 8275414665426952657 N
ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης