Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΔίκη Φιλιππίδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» ζητούν να καταθέσουν οι δύο καταγγέλλουσες

Δίκη Φιλιππίδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» ζητούν να καταθέσουν οι δύο καταγγέλλουσες

Ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που διακόπηκε στις 18 Μαρτίου με τον ηθοποιό που κατηγορείται για πράξεις σεξουαλικής βίας κατά συναδέλφων του να δίνει το παρών διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.



Λίγο πριν τις 9 το πρωί έφτασε και ο κατηγορούμενος ηθοποιός στα δικαστήρια, χωρίς να γίνει αντιληπτός, ενώ στο πλευρό του είναι και η σύζυγος και ο γιος του. Ο κατηγορούμενος απουσίασε κατά την έναρξη της δίκης, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Limassol Today - Filippidis

Αίτημα να καταθέσουν στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη «κεκλεισμένων των θυρών» υπέβαλαν δυο από τα τρεις καταγγέλλουσες δια των δικηγόρων τους.


Η Α.Μ, η οποία έχει καταγγείλει ότι βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση από τον ηθοποιό, ζήτησε η κατάθεση της να γίνει κεκλεισμένων των θυρών διότι εξετάζονται σοβαρότατα αδικήματα και -όπως ανέφερε ο δικηγόρος της- «υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διασυρμού της».


Το ίδιο αίτημα υπέβαλε και η Α.Γ, η οποία έχει καταγγείλει την απόπειρα βιασμού της μέσα σε αυτοκίνητο.


Ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ζήτησε κατά την προηγούμενη δικάσιμο την διακοπή της δίκης ώστε ο εντολέας του να παρασταθεί στο δικαστήριο και να δηλώσει την θέση του έναντι όσων του καταλογίζονται στην δικογραφία. Ανέφερε μάλιστα ο συνήγορος, πως πρόθεση του ηθοποιού είναι να υποβάλει ερωτήσεις στις συναδέλφους του που τον καταγγέλλουν.


Το δικαστήριο αν και, όπως τόνισε και η πρόεδρος και η Εισαγγελέας, δεν έλαβε από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη κανένα πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας του, αποδέχθηκε το αίτημα του κ. Δημητρακόπουλου ορίζοντας τη σημερινή δικάσιμο ως αυτήν που ο κατηγορούμενος θα βρεθεί ενώπιον των δικαστών για να προβεί στην αρχική του τοποθέτηση έναντι των κατηγοριών.

Πηγήcnn greece

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης