Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΦιλανθρωπικό Fashion Show από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο στη Λεμεσό

Φιλανθρωπικό Fashion Show από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο στη Λεμεσό

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σε συνεργασία με την Boutique ERES+ και το κατάστημα KOUROSS διοργανώνουν ένα διαφορετικό Φιλανθρωπικό “STREET” Fashion Show την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στις 19:00 στο roof top του χώρου στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού. Στόχος της εκδήλωσης είναι η οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Την βραδιά θα ντύσουν μουσικά οι μοναδικοί DJ Asimenos και DJ Kikis. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης η Ζώη Αυγουστή. Φιλική συμμετοχή από τους μουσικούς Χριστίνα Αβερκίου και Σπύρο Αριστείδου. Στο fashion show θα παρουσιαστούν όλες οι τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 – 2023, σε ένα φανταστικό πάρτι μόδας και ομορφιάς. Στο τέλος της βραδιάς θα ακολουθήσει Cheese & Wine After Party.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης: Maserati Cyprus, Bentley Cyprus, Limassol Marina, Lidl Κύπρου,  Ananeosis Medical Rejuvenation and Aesthetic Medicine Clinic, Shoebox, Anthologion Floral Boutique & Lifestyle, Mint Event Finds και Squared Financial. Την βραδιά στηρίζουν με τα προϊόντα μακιγιάζ η εταιρεία Maybelline και την επιμέλεια του μακιγιάζ η Be Glamour by Kate. Την επιμέλεια των μαλλιών θα έχουν οι Tonia Meletiou Hair Stylist και ο Χρίστος Κίζας (Kizas Hair Bar). Ευχαριστούμε επίσης όλους τους υποστηρικτές και συνεργάτες για την στήριξη, γενναιοδωρία και συμβολή τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Εισιτήρια προπωλούνται στο eshop του Συνδέσμου στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy και στα γραφεία του Συνδέσμου στο Ευαγόρειο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό.

Η ενέργεια πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 42/2022 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 09/08/2022-31/12/2022.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης