Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΕσύ, πού θα πας τον Ιούλη;

Εσύ, πού θα πας τον Ιούλη;

Ξέμεινες χωρίς ταξιδάκι για φέτος? Δεν μπορείς να φύγεις από την πόλη? Είσαι φίλος της Λεμεσού και θέλεις να δεις τι παίζει για τον Ιούλιο? Μην σκας, εμείς εδώ σου έχουμε μαζέψει διάφορα events του μήνα. Από θέατρο και κινηματογράφο μέχρι και φεστιβάλ για τατουάζ επιφυλάσσει η Λεμεσός τον Ιούλιο…

Limassol Today - ΦΟΟΝΤΦΕΣΤ

Σάββατο, 02 Ιουλίου

Street Food Fiesta

Λαχταριστό street food party που θα ξετρελάνει τους foodies. Με αφορμή τα γενέθλιά του, το Coffee Island Παρεκκλησιάς, Οι διοργανωτές ετοίμασαν ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων μέσα από 4 ξεχωριστές Street Food προτάσεις ( «Train Food Street Gourmet », «HOLA», «ONE8 Burger truck» και «FoodProject»), υπό τον ήχο των DJ Εlgato & Pro.

Που: Παρεκκλησιά, Γρηγόρη Αυξεντίου 6 (στον χώρο που βρίσκονται μαζί με το Coffee Island Παρεκκλησιάς)
Είσοδος: Δωρεάν
Πληροφορίες: 99008767

Κυριακή, 03 Ιουλίου

Limassol Today - 285574719 5082176851850466 2499368696749711469 N

Γιορτή του Γλυτζιστού

Το Κοιλάνι σας προσκαλεί στη Γιορτή του γλυτζιστού! Η πολυαγαπημένη γιορτή στο χωριό Κοιλάνι ετοιμάζεται να προσφέρει στους επισκέπτες μια μέρα γεμάτη χορούς, τραγούδια και φυσικά, δωρεάν «γλυτζιστό» και άλλα νόστιμα εδέσματα.

Που: Αυλή Περιβαλοντικού Κέντρου Κοιλανίου, 11.00-19.00

Φεστιβάλ Λεβάντας

Η βασίλισσα των βοτάνων, η Λεβάντα, γιορτάζεται με κάθε μεγαλοπρέπεια , με την συμμετοχή παραγωγών, εκπαιδευτών, βοτανολόγων και όλων όσων δημιουργούν σε χρώματα και αρώματα λεβάντας.

Που: Πλάτρες, 10.30-19.30

Παρασκευή, 08 Ιουλίου

Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος

Limassol Today - 2022 Reducedhelen 1 5a02d55a

Ανοίγει αυλαία το Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος στο Κούριο με την παράσταση, «Οιδίπους Τύραννος». Ο ΘΟΚ ανεβάζει την κορυφαία τραγωδία του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Μαρίας Κυριάκου, ένα από τα πιο πολυπαιγμένα και αγαπητά στο θεατρόφιλο κοινό δείγματα του αρχαιοελληνικού πνεύματος.

Που: Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, 21.00, Επισκοπή Λεμεσός
Είσοδος: Εισιτήρια €17 / €8

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ

Κυριακή, 10 Ιουλίου

Γιορτή του Βοσκού

Για 7η χρονιά, η κτηνοτροφική παράδοση της Πάχνας διοργανώνει μία όμορφη εκδήλωση που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, αλλά και φρέσκα προϊόντα του χωριού για όλους τους επισκέπτες! Επιπρόσθετα, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις δωρεάν φρέσκο χαλούμι και αναρή, αλλά και να απολαύσεις μία αναζωογονητική βόλτα στα δρομάκια του χωριού.

Που: Πάχνα

Tετάρτη 13 Ιουλίου

Limassol Today - 289410424 4952015201573614 3762498083827904958 N

«Άσπρο Πάτο» στο Rialto Open Air

To θερινό σινεμά του Ριάλτο επιστρέφει και του κάνει ποδαρικό η ταινία «Άσπρο Πάτο», των Thomas Vinterberg και Tobias Lindholm.
Μια ομάδα καθηγητών, τέσσερις κολλητοί φίλοι, αποφασίζουν να πίνουν τις εργάσιμες ώρες και να διατηρούν ένα ελαφρύ επίπεδο μέθης σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Σκοπός τους, να αποδείξουν ότι μια λίγο μεγαλύτερη περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα ανοίγει τη σκέψη στον έξω κόσμο, κάνει τα προβλήματα να φαίνονται μικρότερα και αυξάνει τη δημιουργικότητα. Ένα πείραμα που θα αποδειχθεί εξαιρετικά πετυχημένο για μερικούς, αλλά όχι και τόσο για άλλους.

Που: Aνδρέα Δρουσιώτη 19 Λεμεσός, Χώρος στάθμευσης της ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο), 21.00
Εισιτήρια: € 8
Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ

Κυριακή, 17 Ιουλίου

Youth Colour Festival 2022

Limassol Today - Holi Places To Visit 16473372463x2 1

Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας επαναφέρει το πιο διασκεδαστικό event του καλοκαιριού! Στο προαύλιο της αίθουσας πολλαπλής χρήσης στην Κυπερούντα θα στηθεί ξανά το Youth Colour Festival με μουσική, ποτό και street food από τις 5μμ μέχρι αργά το βράδυ.
Φορέστε άσπρα μπλουζάκια για να απολαύσετε στο έπακρο το παιχνίδι με τη χρωματιστή σκόνη, καθώς οι DJ Andreas Kyriakides, DJ Con Misha, DJ Mr Beatle και DJ Englezos θα σας διασκεδάζουν με τη μουσική τους.

Που: Προαύλιο Αίθουσας Πολλαπλής Χρήσης Κυπερούντας, 17.00-23.45
Τιμή εισιτηρίου: €10

Παρασκευή, 22 Ιουλίου

Πισσούρια 2022

Η 3η Έκθεση Κυπριακού Οίνου, καλεί τους λάτρεις του κρασιού και των παραδοσιακών γεύσεων, σε μια μοναδική βραδιά στο χωριό Πισσούρι!

Στο χώρο θα υπάρχουν νόστιμα παραδοσιακά εδέσματα, με το «πισσουρκώτικο χαλλούμι» και τις ποικιλίες ντόπιων κρασιών να κλέβουν τις εντυπώσεις. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας κ. Κώστα Καδή.

Είσοδος: €5

Σάββατο, 23 Ιουλίου

7th International Tattoo Convention

Limassol Today - 742x354 Website Banner July 22

Η έκθεση που αγαπήθηκε από τους λάτρεις των tattoo, επιστρέφει δυναμικά για 7η φορά, στην πόλη της Λεμεσού!
Το International Tattoo Convention, ετοιμάζεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες του, με περισσότερους από 70 ντόπιους και ξένους tattoo artists που θα παρουσιάσουν την τέχνη και τις τεχνικές τους.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαγωνισμούς σε 10 κατηγορίες tattoo, live μουσική από το εκρηκτικό heavy rock συγκρότημα Neofreno και τον μοναδικό DJ, Honston G.

Που: Carob Mill Restaurants
Εισιτήρια: €15, €10

Δευτέρα, 25 Ιουλίου

Med Fest Limassol Beer Festival

Το Med Fest Limassol Beer Festival επιστρέφει φέτος για τρίτη χρονιά και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, άφθονη μπίρα και ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Η 3η διοργάνωση του Med Fest Limassol Beer Festival θα πραγματοποιηθεί από τις 25 μέχρι και τις 29 Ιουλίου στον ποταμό Γερμασόγειας ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει ολόκληρο το πρόγραμμά του και τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει.

Που: Ποταμός Γερμασόγιας

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης