Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΕταιρεία σάς πληρώνει 100 δολάρια την ώρα για να βλέπετε ταινίες για...

Εταιρεία σάς πληρώνει 100 δολάρια την ώρα για να βλέπετε ταινίες για εγκλήματα από τον καναπέ σας

Υπάρχει μόνο μία θέση και προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό έως τις 18 Απριλίου

Σας αρέσει να βλέπετε σειρές και ταινίες για αστυνομικές υποθέσεις αληθινών εγκλημάτων; Μπορείτε να βγάλετε έως και 2.400 δολάρια μέσα σε ένα 24ωρο. 

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ένας φανατικός των ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων θα μπορεί να παρακολουθήσει έως και 24 ώρες επεισοδιών, και να αμειφθεί αδρά γι’ αυτό.

Η υπηρεσία streaming MagellanTV, θα πληρώσει έναν τυχερό νικητή 100 δολάρια, για κάθε ώρα που θα περνά βλέποντας ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων και, συνολικά, 2.400 δολάρια για έναν 24ωρο τηλε-μαραθώνιο.

«Ο ιδανικός μας υποψήφιος ζει για το αληθινό έγκλημα», έγραψε η εταιρεία στην αγγελία για την «δουλειά των ονείρων». Η εταιρεία αναζητά άτομα που «μπορούν να χειριστούν τον πιο απειλητικό κατά συρροή δολοφόνο, τις πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και δεν δειλιάζουν μπροστά στο ανατριχιαστικό παραφυσικό».

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα καταγράψει το binge «εγκλήματος και μυστηρίου» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο νικητής θα κληθεί να παρακολουθήσει συνολικά 32 ταινίες που καλύπτουν δολοφονίες, μυστηριώδεις εξαφανίσεις και διαδικτυακές απάτες, ξεκινώντας με την ταινία “Murder Maps: The Bermondsey Horror”, (Χάρτες Φόνων: Ο τρόμος του Bermondsey), η οποία εξετάζει έναν φόνο του 1849 στο Λονδίνο.

Ο νικητής θα έχει στη διάθεσή του 48 ώρες για να ολοκληρώσει τον μαραθώνιο, ώστε να κοιμηθεί ενδιάμεσα. Επιπλέον 100 επιλαχόντες θα λάβουν δώρο μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους, σύμφωνα με τη MagellanTV.

Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν βιογραφικό, θα πρέπει να συμπληρώσουν μια σύντομη αίτηση στην οποία θα εξηγούν το ρόλο που παίζει το αληθινό έγκλημα στη ζωή τους. Η προθεσμία λήγει στις 18 Απριλίου.

ΠηγήLiFO

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης