Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΗ Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων Λεμεσού διοργανώνει μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία

Η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων Λεμεσού διοργανώνει μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία

Η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων Λεμεσού και η Μουσική Σκηνή ‘Κύκλος’,

Διοργανώνουν μία μοναδική Φιλανθρωπική Συναυλία με τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο την Τετάρτη 7 Ιουλίου, ώρα 20.00 στη Μουσική Σκηνή ‘Κύκλος’ (Zante-Παλώδια).

Λίγα λόγια για το Σταύρο Σαλαμπασόπουλο και  το πρόγραμμα της συναυλίας:

Έχοντας την εμπειρία εμφανίσεων σε σημαντικούς θεατρικούς και συναυλιακούς χώρους όπως, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης’, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Όπερα του Παρισιού κ.α., μας συστήνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και υπόσχεται να μας ταξιδεύψει σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια κλασικά, αγαπημένα ερωτικά, ελληνικά και ξένα όλων των δεκαετιών.

Από τραγούδια των: Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σπανού, Πλέσσα, Ξαρχάκου, Τόκα, Λάγιου, Frank Sinatra, Eros Ramazzotti, Elvis Presley, κ.α.

Μαζί του η Άντρια Σουρουλά – Guest η Γεωργία Κόμπου

Για πληροφορίες και προπωλήσεις εισητηρίων: 25 877878 / 96 722611 / 99 246535

Τα καθαρά έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στην Επαρχιακή Λεμεσού της Παγκύπριας Οργάνωσης Αποκατάστασης Αναπήρων. Βασικός σκοπός της είναι η προώθηση των αιτημάτων των ΑμεΑ για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους, όπως αυτά ορίζονται στην Διεθνή Σύμβαση του ΟΗΕ. Παρά τον ευρύ ορισμό της αναπηρίας, η Π.Ο.Α.Α. εστιάζει στις κινητικές αναπηρίες και με τον τρόπο αυτό εντάσσει μέλη, πρόσωπα ανεξαρτήτως ηλικίας με οποιαδήποτε κινητική   αναπηρία, η οποία θεωρείται μόνιμη.

Η Π.Ο.Α.Α. Επαρχιακή Λεμεσού αποτελείται από 15μελές επαρχιακή επιτροπή η οποία απαρτίζεται από εθελοντές άτομα με αναπηρίες ή γονείς παιδιών με αναπηρίες. Δεν πρόκειται απλά για μια οργάνωση, αλλά η Π.Ο.Α.Α. Επαρχιακή Λεμεσού αποτελεί ουσιαστικά ΤΟ  ΣΠΙΤΙ  ΤΩΝ  ΑμεΑ. 

Χορηγοί επικοινωνίας και προώθησης της εκδήλωσης η Εφημερίδα ‘Λεμεσός’ και το Limassol Today

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης