Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΚακοποίηση παιδιών - Επιπτώσεις - Λύτρωση

Κακοποίηση παιδιών – Επιπτώσεις – Λύτρωση

19 Νοεμβρίου Ημέρα Σάββατο στις 18:00 στο Δημοτικό θέατρο εντός του Δημαρχείου Ύψωνα στη Λεμεσό.

Διάλεξη – Συζήτηση με θέμα  Κακοποίηση – Επιπτώσεις – Λύτρωση

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Αστυνομικός Διευθυντής Βάσεων Επισκοπής Ακρωτηρίου κος Κωνσταντίνος Πέτρου και ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Ύψωνα και Αντιδήμαρχος Δήμου Ύψωνα κος Κλεάνθης Καραμανίδης.

Ομιλητές στην διάλεξη-συζήτηση θα είναι ο Λακανικός Ψυχαναλυτής κος Πέτρος Πατούνας και η Πρόεδρος & Ιδρύτρια του Σωματείου Ίρις κα Ράνια Ευριπίδου.

Limassol Today - Photo Achilleas Iris 19.11.22

🎯 Η διάλεξη-συζήτηση απευθύνεται σε ηλικίες από 14 χρονών και άνω και το ίδιο ισχύει και για τον χώρο έκθεσης.

Στην είσοδο του Θεάτρου θα υπάρχει η έκθεση με τις κούκλες/κούκλους του «Φιλοξένησε και ΕΣΥ μια ψυχή», όπου δίπλα τους θα υπάρχει και η αληθινή ιστορία που αντιπροσωπεύουν. Σε αυτή την εκδήλωση οι ιστορίες θα είναι μόνο για παιδιά λόγο και της Παγκόσμιας ημέρας κακοποιημένων παιδιών όπως και για την εξάλειψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης ή για άτομα που είχαν κακοποίηθει στη παιδική τους ηλικία και τώρα είναι πλέον ενήλικες.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 18.00 το απόγευμα μέχρι και το τέλος της εκδήλωσης.

Τα μηνύματα που στέλνουν χιλιάδες…αλλά και αναγκαία ειδικά στο 2022 με αυτή την τρομερή μάστιγα να παίρνει τεράστιες διαστάσεις.  

Παραγγελίες και παραλαβή κούκλων στο τέλος της διάλεξης ή με acs παραλαβή τις επόμενες εργάσιμες ημέρες μετά το τέλος της εκδήλωσης, για πληροφορίες στο [email protected], 99779301.

Τα έσοδα θα πάνε όπως προνοεί το υφιστάμενο καταστατικό, σε φορείς, καταφύγια, χώρους φιλοξενίας, παιδικές στέγες ή για Νομική – Ψυχολογική στήριξη ευάλωτων ατόμων

Η διάλεξη είναι δωρεάν προσφορά του Δημαρχείου Ύψωνα & Σωματείου “ΙΡΙΣ, 

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΛ ή SMS με στοιχεία και αριθμών ατόμων στα πιο πάνω τηλέφωνα και email.

Limassol Today - Εκδήλωση ΙΡΙΣ 19.11.22 Photo 002

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης