Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΛεμεσός: Σύλληψη 20χρονου για ληστεία - Δυστύχημα με μοτοσυκλέτα

Λεμεσός: Σύλληψη 20χρονου για ληστεία – Δυστύχημα με μοτοσυκλέτα

Στο νοσοκομείο Λεμεσού νεαροί που επέβαιναν μοτοσικλέτας

Στο νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση δύο νεαροί, ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα μεσάνυκτα στη Λεμεσό.  Οι δύο επέβαιναν μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με την αστυνομία το τροχαίο συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα στην οδό Ακαδημίας στην περιοχή του Αγίου Συλά.  Τριαντάχρονος οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του με συνεπιβάτιδα 22 ετών  γυναίκα, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί.

Οι δύο επιβαίνοντες που δεν έφεραν κράνη, σύρθηκαν στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.  Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού.  Η νεαρή φέρει κάταγμα στο κρανίο και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.   Ο νεαρός φέρει κατάγματα στο σώμα και νοσηλεύεται στο χειρουργικό τμήμα.

Εικοσάχρονος συνελήφθη ως ύποπτος για διαρρήξεις στη Λεμεσό

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί 20χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία Λεμεσού ως ύποπτος για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Οι διαρρήξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκαν χθες Σάββατο. Η μια διάρρηξη αφορούσε κατάστημα ιδιοκτησίας 65χρονου από το οποίο κλάπηκαν  γυάλινα ποτήρια, αξίας 20 ευρώ. Η άλλη  αφορούσε κατοικία 45χρονου,  από την οποία κλάπηκε περιουσία αξίας  αξίας 2.600 ευρώ.

Εναντίον του νεαρού εξασφαλίστηκε μαρτυρία και έτσι συνελήφθη.  Ανακρινόμενος  φέρεται να έχει παραδεχθεί τη διάρρηξη του καταστήματος και την κλοπή των ποτηριών.  Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου της πόλης όπου τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.876

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης