Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠανεπιστήμιο Frederick και Chevron παρέχουν δύο υποτροφίες

Πανεπιστήμιο Frederick και Chevron παρέχουν δύο υποτροφίες

Δύο υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24, για κορίτσια που θα επιλέξουν να σπουδάσουν στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Frederick προσφέρει το πανεπιστήμιο σε συνεργασία με την Chevron.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο Frederick η μία υποτροφία καλύπτει το 100% των διδάκτρων και η δεύτερη το 80% των διδάκτρων.

Το πανεπιστήμιο αναφέρει ότι Chevron και Frederick, συνεργάζονται για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, με σκοπό να ενθαρρύνουν περισσότερα κορίτσια να επιλέξουν σπουδές και επαγγελματική πορεία στους τομείς STEM (Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά), αναγνωρίζοντας τις επιπτώσεις της υποεκπροσώπησης των γυναικών στη Μηχανική και την Τεχνολογία και στο πλαίσιο του κοινού στόχου προώθησης της ισότητας των φύλων”.

Οι υποτροφίες ισχύουν για νεοεισερχόμενες φοιτήτριες που θα επιλέξουν οποιοδήποτε από τα πτυχιακά προγράμματα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Frederick.

Θα δοθούν “με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια και τον βαθμό απολυτηρίου των υποψηφίων στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ οι υποτροφίες ισχύουν για το πρώτο έτος φοίτησης”.

Μετά το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, μέρος της υποτροφίας θα ανανεώνεται ανά εξάμηνο λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική επίδοση της φοιτήτριας κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό εξάμηνο, με βάση υφιστάμενο ειδικό σχέδιο του Πανεπιστημίου Frederick που καλύπτει μέχρι και 50% των διδάκτρων.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να βρουν την αίτηση και την προκήρυξη των υποτροφιών που περιλαμβάνει τους όρους και τις προϋποθέσεις  στο email [email protected] ή στα τηλέφωνα 22394394 (Λευκωσία), 25730975 (Λεμεσός).

Οι συμπληρωμένες αιτήσεις με τα απαιτούμενα πιστοποιητικά/δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο [email protected] το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023.

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης