Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται τα πάντα - «Δε σκότωσα εγώ το...

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται τα πάντα – «Δε σκότωσα εγώ το παιδί μου», λέει στους αστυνομικούς

Σκληρή, αλύγιστη, ανέκφραστη, χωρίς ίχνος μεταμελείας και δίχως να έχει διάθεση να ομολογήσει εμφανίζεται στους αστυνομικούς η μητέρα των τριών παιδιών από την ΠάτραΡούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει. Αντίθετα, σύμφωνα διατείνεται ότι είναι αθώα και αρνείται τα πάντα. «Δεν σκότωσα εγώ το παιδί μου, είμαι αθώα», φέρεται να λέει στους αστυνομικούς, χωρίς να έχει σπάσει ούτε για λίγο.

Μια στάση την οποία χαρακτηρίζουν αναμενόμενη οι αστυνομικοί της Ασφαλείας. Δεν είναι καθόλου τυχαίος, άλλωστε, ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών οι οποίοι παρά το γεγονός ότι είχαν την 33χρονη μητέρα ως νούμερο 1 ύποπτη για την πολύκροτη υπόθεση ουδέποτε την κάλεσαν για κατάθεση.

 «Η ποσότητα της κεταμίνης μπορούσε να σκοτώσει ελέφαντα» – Αποκάλυψη από αξιωματικό του Ανθρωποκτονιών

«…Η ποσότητα της κεταμίνης ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμα και ελέφαντα…». Αυτό ανέφερε αξιωματικός του Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα, ενώ η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής από το απόγευμα της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτεται πως η ποσότητα της ουσίας που βρέθηκε στο αίμα της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, ήταν τόσο μεγάλη και ισχυρή, που επέφερε το θάνατο μέσα σε μόλις 10 έως 15 λεπτά.

Πηγήethnos.gr

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης