Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΠοδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τον Σύνδεσμο Αυτισμού

Ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τον Σύνδεσμο Αυτισμού

H Coca – Cola σκοράρει υπέρ της συμπερίληψης

Ποδοσφαιριστές από τις φιναλίστ ομάδες του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola, Ομόνοιας και ΑΕΛ, επισκέφθηκαν τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, για να παίξουν ποδόσφαιρο με τα παιδιά και να δώσουν αυτόγραφα.

H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Coca – Cola, με το αγαπημένο αναψυκτικό των γηπέδων και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, να στέλνουν το σημαντικό μήνυμα της αποδοχής και της συμπερίληψης με το σύνθημα A Goal for Inclusivity.

Στον χαιρετισμό του ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς ευχαρίστησε την Coca – Cola για τη διαχρονική της χορηγία στο Κύπελλο, τονίζοντας πως το φετινό μήνυμα της συμπερίληψης είναι πολύ ισχυρό. Ευχαρίστησε τέλος τον Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου για τη φιλοξενία του όπως και τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και ΑΕΛ που παρευρέθηκαν και χάρισαν στιγμές χαράς στα παιδιά.

Limassol Today - φωτο3 002

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας Coca-Cola HBC, την εκδήλωση χαιρέτισε η Corporate Affairs & Sustainibility Manager Μελίνα Λιμνάτη, ευχαριστώντας την ΚΟΠ και τον Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία. «Ευχόμαστε να ζήσουμε μαγικές στιγμές, αφού το Κύπελλο και η μαγεία που προσφέρει ανήκει ανεξαίρετα σε όλους», είπε.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου Τασούλα Γεωργιάδου, ευχαριστώντας την Coca-Cola και την ΚΟΠ, εξέφρασε την ικανοποίησή της λέγοντας πως «μέσα από μια εκδήλωση, όπως ο τελικός κυπέλλου, που όλη η Κύπρος αναμένει, τα παιδιά μας θα είναι εκεί και για πρώτη φορά θα τους δοθεί η ευκαιρία για συμπερίληψη και αποδοχή. Με αυτή την πράξη, τους δίνουμε την ευκαιρία να μπουν στο γήπεδο και να αποδείξουν ότι μπορούν, έτσι ώστε η κοινωνία μας να τους γνωρίσει και να τους δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με όλους».

Τέλος, ποδοσφαιριστές των ομάδων Ομόνοιας και ΑΕΛ χαιρέτισαν την εκδήλωση, ευχόμενοι να παρακολουθήσουμε όλοι ένα ωραίο αγώνα, με τον καλύτερο να κερδίζει το τρόπαιο.

Limassol Today - φωτο2 002

Ο Σύνδεσμός Αυτισμού Κύπρου συμμετέχει αυτή τη χρονιά στο κύπελλο Coca – Cola, έχοντας ήδη δώσει το παρών του στον τελικό της Γ & Δ κατηγορίας, συνοδεύοντας τις ομάδες στο γήπεδο. Παιδιά με αυτισμό θα πράξουν το ίδιο και στον μεγάλο τελικό της 24ης Μάϊου, δίνοντας ξανά το έναυσμα για την έναρξη του αγώνα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το τρόπαιο που θα σηκώσει στον τελικό ο μεγάλος νικητής του αγώνα. Η κοινότητα του Συνδέσμου Αυτισμού Κύπρου, είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο και να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των αρχηγών των δυο ομάδων.

Limassol Today - κεντρική φωτο 002

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης