Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑ«Δύναμη Αγάπης» από τo Ραδιομαραθώνιο και το Ίδρυμα Ευαγόρα & Κάθλην Λανίτη

«Δύναμη Αγάπης» από τo Ραδιομαραθώνιο και το Ίδρυμα Ευαγόρα & Κάθλην Λανίτη

Με τη δύναμη της αγάπης όλου του κόσμου διοργανώνονται και φέτος οι εκδηλώσεις του Ραδιομαραθώνιου, του θεσμού που για περισσότερα από 30 χρόνια βοηθά και στηρίζει παιδιά με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στις προσπάθειες στήριξης των παιδιών τους.

Ταυτόχρονα ο θεσμός προσπαθεί να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία της Κύπρου για το ανθρωπιστικό αυτό θέμα.

Διοργανωτής των εκδηλώσεων είναι η CNP CYPRIALIFE και η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και συνδιοργανωτής το ΡΙΚ. Συνοδοιπόροι στις προσπάθειες τους είναι πάντα οι εθελοντές, καθώς και Οργανισμοί που στηρίζουν με τον τρόπο τους αυτό τον σημαντικό θεσμό. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και το Ίδρυμα Ευαγόρα & Κάθλην Λανίτη, το οποίο συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους «ασημένιους χορηγούς» και συμπαραστάτες του Ραδιομαραθώνιου.

Το ίδρυμα Ευαγόρα & Κάθλην Λανίτη συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με επίκεντρο τον άνθρωπο, προσπαθώντας να συνεισφέρει στο μέτρο του δυνατού στον τομέα της υγείας. Το Ίδρυμα αποτελεί τον θεσμό μέσω του οποίου εκφράζονται οι ενέργειες κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς των εταιριών του Ομίλου Λανίτη.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης