Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10

Schoolidarity

παγκύπρια διασχολική πρωτοβουλία εξασφάλισης σχολικών αναλώσιμων και εξοπλισμού για μαθητές/τριες

Το Center for Social Innovation – CSI, μαζί με το προσωπικό και τους εθελοντές του, οργανώνει παγκύπριο δίκτυο διασχολικής αλληλεγγύης με σκοπό την δωρεάν παροχή σχολικών αναλώσιμων και αναγκών για κάθε μαθητή και μαθήτρια στην Κύπρο.

Στόχος μας: κανένα παιδί να μην στερηθεί τα αναγκαία της σχολικής του ζωής κατά την επάνοδο στην σχολική τάξη.

Όραμά μας: η αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης να γίνει κτήμα κάθε παιδιού στην Κύπρο, είτε προσφέρει είτε δέχεται υλική βοήθεια.

Γι’ αυτό, προσκαλούμε τις διευθύνσεις των σχολείων ή/και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να αποστείλουν αναλυτικά τις ανάγκες σε αναλώσιμα και εξοπλισμό μεταξύ των μαθητών και μαθητριών και να μας τις αποστείλετε μέχρι τις 5.8.2022 μέσω της ακόλουθης φόρμας: shorturl.at/cFIJP

Το CSI θα αναλάβει την προσπάθεια εξασφάλισής τους από άλλα παιδιά και οικογένειες στις οποίες τα συγκεκριμένα αναλώσιμα περισσεύουν ή επιχειρήσεις που τυχόν επιθυμούν να στηρίξουν την πρωτοβουλία του.

Η δράση μας βασίζεται στην απόλυτη διαφάνεια και την εμπιστευτικότητα ώστε να προστατευθεί τόσο η ευημερία των παιδιών και των οικογενειών τους όσο και η σχολική μονάδα στην οποία ανήκουν. Επίσης, βασικός μας γνώμονας είναι η μη διάκριση σε βάρος οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας.

Η συμβολή καθενός και καθεμιάς κρίνεται καθοριστικής σημασίας ειδικά σε μια περίοδο όπου οικονομικές και άλλες δοκιμασίες χτυπούν την πόρτα όλο και περισσότερων νοικοκυριών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

+35722610713 & [email protected]

Limassol Today - Schoolidarity Social Media Image 260722 Vg 002

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης