Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΤαυτοποιήθηκε η σορός του Κυπριανού - Σε πένθος η Κύπρος

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Κυπριανού – Σε πένθος η Κύπρος

Θρηνεί η Κύπρος για τον Κυπριανό… Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Τραγική κατάληξη στις έρευνες από τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη – Η Κύπρος θρηνεί τον χαμό του Κυπριανού – Ταυτοποιήθηκε η σορός του άτυχου νέου

Επιβεβαιώθηκε το τραγικό σενάριο…

Η Κύπρος θρηνεί για τον χαμό του Κυπριανού Παπαϊωάννου, η τύχη του οποίου αγνοείτο μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Όπως ενημερώνει το περιβάλλον του, η σορός του άτυχου νέου ταυτοποιήθηκε απόψε μέσω DNA. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας κατά προτεραιότητα προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η επώδυνη διαδικασία.

Ο άτυχος φοιτητής, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις τελευταίες ώρες, επέστρεφε στη βάση του στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο, μετά από διακοπές που πήγε με την αρραβωνιαστικιά του. Οι δρόμοι των δύο νέων χωρίστηκαν, όταν η νεαρή πήρε άλλο μέσο επιστροφής και ο Κυπριανός επιβιβάστηκε στο μοιραίο τρένο.

Η σορός του άτυχου νέου βρέθηκε στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου τρένου.

Οι τραγικές ιστορίες που έρχονται στο φως από τα συντριμμία του μοιραίου τρένου προκαλούν θλίψη, την ώρα που οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται σε αναζήτηση κάθε ευρήματος που θα μπορέσει να φωτίσει την ανείπωτη τραγωδία.

Γύριζε από διακοπές με την αρραβωνιαστικιά του ο Κυπριανός. Πήρε άλλο δρόμο επιστροφής η κοπέλα

Επέστρεφαν από διακοπές ο Κυπριανός και η αρραβωνιαστικιά του – Χωρίστηκαν για να μπει στο μοιραίο τρένο ενώ η κοπέλα πήρε άλλο μέσο επιστροφής – Καλά στην υγεία της η νεαρή – Κορυφώνεται η αγωνία για τον 23χρονο φοιτητή που παραμένει στη λίστα αγνοουμένων μετά τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Ο 23χρονος Κυπριανός, όπως αναφέρουν πληροφορίες επέστρεφε στη βάση του στην Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο, μετά από διακοπές που πήγε με την αρραβωνιαστικιά του. Οι δρόμοι των δύο νέων χωρίστηκαν, όταν η νεαρή πήρε άλλο μέσο επιστροφής και ο Κυπριανός επιβιβάστηκε στο μοιραίο τρένο.

Ο  Κυπριανός Παπαϊωάννου, φοιτητής στο Αριστοτέλειο, είχε μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο, προκειμένου να συναντήσει την αρραβωνιαστικιά του. Το νεαρό ζευγάρι είχε λογοδοθεί πρόσφατα και λόγω της αργίας της Δευτέρας της Καθαράς, αποφάσισαν να συναντηθούν στην Αθήνα και από κει μετέβησαν στην Άνδρο.

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου είναι γιος του Πάτερ Χριστόδουλου του Αυγόρου. Πρόκειται για παιδί ακεραίου χαρακτήρα σπουδαστή στην Θεολογική σχολή. Βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι.

ΠηγήCyprus Times

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης