Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΤο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» συνοδοιπόρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για πολλά παιδικά...

Το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» συνοδοιπόρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», διαχρονικός χορηγός και σύμμαχος ζωής του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, κάλυψε το κόστος αγοράς του πρώτου αναλυτή κυτταρογονιδιωματικής επόμενης γενιάς με οπτική χαρτογράφηση γονιδιώματος (Bionaro Saphyr) που εγκαταστάθηκε στην Κύπρο. Σκοπός του μηχανήματος αυτού είναι να ενισχύσει τις προσπάθειές του στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου προσφέροντας αυτή την τεχνολογία αιχμής.

Ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» συνέβαλλε στην ανέγερση του οικήματος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος το 2009-2012 με το ποσό του 1.200.000 ευρώ και ως συνοδοιπόρος του βοήθησε το 2016 με το ποσό των 200.000 ευρώ για τη δημιουργία και τον εξοπλισμό του εργαστηρίου για τον παιδικό καρκίνο.

Limassol Today - 281664616 2109553485882616 2473774481578851737 N

Η Πρόεδρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Δρ Πόπη Κανάρη και ο Επιστημονικός Διευθυντής του, Δρ Παύλος Κωστέας εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» εκφράζοντας την ευχή όπως και οι άλλοι οργανισμοί στο μέλλον μιμηθούν τέτοιου είδους ενέργειες. Η ορθή πρόγνωση/πρόληψη και η στοχευμένη εξατομικευμένη χορήγηση θεραπειών, ανέφεραν, σκοπό έχουν την αποθεραπεία των παιδιών χωρίς αχρείαστες ταλαιπωρίες και με τη λιγότερη δυνατή χορηγία τοξικών θεραπειών αφού έχουμε να κάνουμε με μικρούς ασθενείς που ακόμα ο οργανισμός τους αναπτύσσεται.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» κ. Γιώργος Πενηνταέξ δήλωσε ότι ο Σύνδεσμος και πάλι συμβάλλει στο επιστημονικό έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, με το ποσό των 143.278,61 ευρώ, υιοθετώντας το από κοινού όραμα «για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!» ενώ τόνισε τη σημαντικότητα της συνεργασίας και αλληλοβοήθειας μεταξύ των οργανωμένων φιλανθρωπικών οργανισμών, επενδύοντας στην καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών και υψηλών προδιαγραφών φροντίδας προς όφελος των ασθενών.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης