Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΤο έργο «Μαθαίνω ελληνικά στο νηπιαγωγείο» παρουσιάζει το ΥΠΑΝ

Το έργο «Μαθαίνω ελληνικά στο νηπιαγωγείο» παρουσιάζει το ΥΠΑΝ

Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) διοργανώνει συνέντευξη Τύπου στις 9 Μαΐου για παρουσίαση του έργου «Μαθαίνω ελληνικά στο νηπιαγωγείο:

Πρόγραμμα υποστήριξης των νηπιαγωγών στη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε παιδιά υπηκόους τρίτων χωρών», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χαιρετισμό θα απευθύνει η αρμόδια Υπουργός, δρ Αθηνά Μιχαηλίδου.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο, στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν οι δράσεις του έργου. 

Βασικός στόχος του έργου είναι η υποστήριξη των νηπιαγωγείων που υποδέχονται παιδιά με μεταναστευτική και προσφυγική βιογραφία, στη διευκόλυνση της επικοινωνίας με τους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών και στη δημιουργία διαδραστικού, οπτικοακουστικού υλικού για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας κατά τη συμφοίτηση των εν δυνάμει δίγλωσσων παιδιών με φυσικούς ομιλητές και φυσικές ομιλήτριες της ελληνικής γλώσσας, καθώς και για τις ατομικές δραστηριότητες.

Στη συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 στις 11:00 π.μ. στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, θα απευθύνει χαιρετισμό η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, δρ Αθηνά Μιχαηλίδου, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης