Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΤο Limassol Today θα βρίσκεται στην τελετή υποδοχής του Πάπα Φραγκίσκου

Το Limassol Today θα βρίσκεται στην τελετή υποδοχής του Πάπα Φραγκίσκου

Φθάνει το απόγευμα στην Κύπρο ο Πάπας Φραγκίσκος για μια ιστορική επίσκεψη στη χώρα μας, τη μόλις δεύτερη επίσκεψη Πάπα στην Κύπρο μετά την επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ’ το 2010 μετά από πρόσκληση του ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια. Πρόκειται για γεγονός που συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον, και οι προετοιμασίες για την ιστορική αυτή επίσκεψή του συνεχίζονται πυρετωδώς, με την Αστυνομία να παραμένει επί ποδός για τη διασφάλιση της ασφάλειάς του.

Το Limassol Today εξασφάλισε τη σχετική άδεια και θα βρεθεί σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο για την τελετή υποδοχής του Ποντίφικα, για να μεταφέρει όλα όσα αφορούν την ιστορική επίσκεψή του. Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ.

PAPAS

Κατά την άφιξή του στο Παλαιό Αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Πάπας Φραγκίσκος, θα τύχει υποδοχής από την Πρόεδρο της Βουλής και το Υπουργικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, στο αεροδρόμιο θα τον υποδεχτούν και τριάντα παιδιά από καθολικά σχολεία της Κύπρου (Άγιος Μάρωνας και Τέρρα Σάντα στη Λευκωσία, και St. Mary’s στη Λεμεσό) που θα κρατούν σημαίες της Κύπρου και του Βατικανού.

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης