Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑΤο ΤΕΠΑΚ διοργανώνει το «Η αγάπη είναι αυτό που κάνει μια οικογένεια!

Το ΤΕΠΑΚ διοργανώνει το «Η αγάπη είναι αυτό που κάνει μια οικογένεια!

Το Κέντρο Φοιτητικής Ανάπτυξης του Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου(ΤΕΠΑΚ) φιλοξενεί την Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου και τις Πολύχρωμες Οικογένειες Κύπρου, σε ανοικτή συζήτηση με θέμα τις Οικογένειες Ομόφυλων Ζευγαριών.

Η εκδήλωση με τίτλο «Η αγάπη είναι αυτό που κάνει μια οικογένεια!» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου και η ώρα 7 μμ, στο αμφιθέατρο 1 του κτηρίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» του ΤΕΠΑΚ (Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία, 3036, Λεμεσός), στο πλαίσιο των δράσεων για την εβδομάδα Υπερηφάνειας, η οποία θα κορυφωθεί με την Πορεία Υπερηφάνειας στις 25 Σεπτεμβρίου, στη Λευκωσία.

Στόχος της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΤΕΠΑΚ είναι η εξάλειψη των στερεοτύπων και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τις πολύχρωμες οικογένειες. Μέσω του διαλόγου θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τις απόψεις των ανθρώπων που αποτελούν αυτές τις πολύχρωμες οικογένειες, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τη μη αναγνώρισή τους από το Κράτος  και στην ανάγκη συμπερίληψης και ενσωμάτωσής τους στην κυπριακή κοινωνία.

Για επικοινωνία καλέστε στο 25002411 ή επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο [email protected]

Limassol Today - Αφίσα 1

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης