Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑ«Υιοθετήστε» μια οικογένεια το Πάσχα

«Υιοθετήστε» μια οικογένεια το Πάσχα

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), ανακοινώνει την έναρξη της 9ης παγκύπριας εκστρατείας για την υποστήριξη ευάλωτων οικογενειών «Υιοθετήστε» μια οικογένεια το Πάσχα. Σκοπός της εκστρατείας είναι να εξασφαλιστούν για τις ευάλωτες οικογένειες, τα απαραίτητα για το Πάσχα.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση« από το 2015 έχουμε βοηθήσει πέραν των 20,000 ευάλωτων οικογενειών. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, από το 1973, το δυναμικό μας και οι συνεργάτες/υποστηρικτές μας είναι οι κύριοι συντελεστές της επιτυχίας των εκστρατειών μας οι οποίες λειτουργούν με πρωτόκολλα διαδικασιών για διασφάλιση της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας».


Ας αποδείξουμε έμπρακτα, σημειώνεται, ότι τίποτα δεν μπορεί να περιορίσει την αγάπη και την προσφορά. Με δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας και πράξεις εθελοντισμού και προσφοράς μπορούμε να «απλώσουμε» τα χέρια μας για να αγκαλιάσουμε και να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους.


Ο καθένας μας, ατομικά ή συλλογικά, μπορεί να συμμετάσχει στην εκστρατεία προσφέροντας ότι και όσο μπορεί (δωροκουπόνια, λαμπάδα/πασχαλινό αυγό για τα παιδιά, πασχαλινά εδέσματα, κ.ά.)!


Ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο και ελπίδα σε όσους έχουν ανάγκη!

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης