Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-AIR UNCUTΑργύρης Αργυρίου: Γιατρός ή οπαδός;

Αργύρης Αργυρίου: Γιατρός ή οπαδός;

Δρ Αργύρης Αργυρίου: Η “αθέατη” αθλητική του πλευρά και η λατρεία για την Ομόνοια και τον Καϊάφα

Ο παιδίατρος Αργύρης Αργυρίου κάνει ένα διάλειμμα από τους ιατρικούς όρους και κουβεντιάζει με τον αθλητικό συντάκτη Άθω Παπαμιχαήλ για το πάθος του για την Ομόνοια, την ενασχόληση στα εφηβικά χρόνια με τον αθλητισμό και τις άγνωστες πτυχές της πορείας του, σε ένα podcast talk στο L-AIR Uncut.

Μιλά σαφώς για τη σχέση του με τον πατέρα του, πως χωρίς ποτέ να τον πιέσει, ήξερε ότι θα γίνει παιδίατρος, γιατί βλέποντας τον πατέρα του, τον συνάρπαζε η επαφή που είχε με τον κόσμο.

“Δεν ήθελα να γίνω καλύτερος του.
Ήθελα να γίνω όμοιος του”

Εξηγεί πως ενώ ο πατέρας του ήταν φανατικός ΑΠΟΕΛίστας, ο ίδιος έγινε φανατικός ΟΜΟΝΟΙΑτης, από αυτούς που τώρα, στους ασθενείς του λέει συχνά “Ομόνοια Αιώνια”. Και το πως έγινε, ήταν λόγων των δώρων της Ομόνοιας που του έφερναν ιατρικοί επισκέπτες που για να κάνουν deal με τον πατέρα του, καλόπιαναν τον ίδιο, μέχρι που ξεκίνησαν ταν τον παίρνουν και στο οίκημα της Ομόνοιας, όπου συναντούσε ποδοσφαιρικά είδωλα, όπως ο Καϊάφας κι έπειταν τον έπαιρναν και στο γήπεδο με το λεωφορείο, τις εποχές που η ομάδα μεσουρανούσε.

Limassol Today - Argyriou

“Έχω τόσους φίλους με την ΑΕΛ και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με τους οποίους παλιά πηγαίναμε μαζί στα γήπεδα. Με στεναχωρεί πολύ που αυτό δεν γίνεται πια στα σημερινά γήπεδα”

Ο γιατρός που αν παίζει ΟΜΟΝΟΙΑ – ΧΑΛΚΑΝΩΡΑΣ και την ίδια ώρα παίζει ΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, επιλέγει να δει το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΧΑΛΚΑΝΩΡΑΣ. Ο γιατρός που όποτε η ομάδα παίρνει ένα τρόπαια, για ένα διάστημα στο γιατρείο βάζει πίσω από το γραφείο του με μεγάλη φωτογραφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο γιατρός που έπαιξε καλαθόσφαιρα στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ποδόσφαιρο στην ΑΝΟΔΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΑΣ. Που είναι ΑΡΣΕΝΑΛ στην Αγγλία και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Ελλάδα.

“Ο Μαλέκκος είναι παικταράς αλλά με τη μετακίνηση του στον ΑΠΟΕΛ κάποια συνθήματα έπρεπε να τα αποφύγει.
Ο κόσμος δικιολογείται να έχει αντιδράσεις. Εσύ όχι”

Limassol Today - Athos Argyriou 2 1

“Ομάδα μοντέλο ο ΑΡΗΣ σήμερα”

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης