Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΗ ταβέρνα στη Λεμεσό που προσελκύει το Ελληνικό μουσικό στερέωμα

Η ταβέρνα στη Λεμεσό που προσελκύει το Ελληνικό μουσικό στερέωμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Που βρέθηκε ψες ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ; Που στη Λεμεσό ενδέχεται να συναντήσεις σταρ; Δες ποια ταβέρνα προτιμούν η Άννα Βίσση, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Στάθης Αλωνεύτης, ο Πλούταρχος, ο Μπάσης, ο Γιώρκας, ο Αδαμαντίδης & άλλοι διάσημοι

Καθόλου τυχαία δεν είναι η επιλογή γνωστών και άγνωστων να παίρνουν το αυτοκίνητο τους και να οδηγούν λίγο έξω από τη Λεμεσό όποτε θέλουν και να φάνε καλά και να περάσουν καλύτερα, όποια μέρα της εβδομάδας και αν είναι. Και επειδή η Λεμεσός ως γαστρονομικός προορισμός πρέπει να ανεβάζει ψηλά τον πήχη, δεν μπορούμε παρά να αναδεικνύουμε τις επιχειρήσεις που το κάνουν αυτό, με επαγγελματισμό, αγάπη, σεβασμό κι επιτυχία. Μια από αυτές τις τοπικές επιχειρήσεις είναι η ταβέρνα “Άγιος Επίκτητος” στη Λεμεσό, που καθόλου τυχαία δεν είναι, που αυτή τη στιγμή είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Ταβέρνα της Κύπρου την οποία οι θαμώνες της μπορούν να τη ψηφίσουν πατώντας εδώ.

Limassol Today - Image 14 12

Καθόλου τυχαία δεν είναι και που έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός τραγουδιστών, ηθοποιών, πολιτικών, αθλητών, παρουσιαστών, όχι μόνο από το νησί αλλά και από την Ελλάδα καθώς και ευρύτερα, ξένων και Κυπρίων, Λεμεσιανών και μη.

Limassol Today - Image 14 13

Σε μπάρτσελορ πάρτυ στη Λεμεσό και την ταβέρνα Άγιος Επίκτητος στο Αρμενοχώρι βρέθηκε ο -στα φόρτε της καριέρας του- Κωνσταντίνος Αργυρός. Και δεν έφαγε, είδε και απήλθε, αλλά για ένα μεγάλο διάστημα της νύκτας άρπαξε το μικρόφωνο τραγουδώντας και ξεσηκώνοντας όλους τους θαμώνες που δεν είχαν ενημερωθεί για την έλευση του στην γνωστή ταβέρνα.

Δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα της βραδιάς.

Και ναι μεν ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι το πρόσωπο της εποχής, αλλά για τους φαν των all time clasic να πούμε πως η δική μας και για πάντα σταρ, επέλεξε επίσης την ίδια τοποθεσία…

Προχθές το βράδυ την ταβέρνα Άγιος Επίκτητος στη Λεμεσό επέλεξε η απόλυτη Άννα Βίσση για να φάει καλό φαγητό, με θέα στο πιάτο της τα φώτα της Λεμεσού.

Δεν παρέλειψε να χαλαρώσει με κουβέντα με τον Πάμπο Χατζηστυλλή, του οποίου η οικογένεια είναι ιδιοκτήτες της γνωστής ταβέρνας στο Αρμενοχώρι.

Πέραν της Άννας Βίσση, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι στους τραγουδιστές που βρέθηκαν στο μαγευτικό τοπίο της τοποθεσίας για να φάει τον γνωστό μεζέ πάνω από τα φώτα της πόλης.

Limassol Today - Noname 3

Στα χρώματα του ουρανού ολόκληρης της Λεμεσού προτίμησε να γευματίσει κι ο Κώστας Μαρτάκης.

Με παρέα έχει θεαθεί εκεί και ο Δημήτρης Μπάσης.

Το μικρόφωνο είχε αρπάξει και λίγο καιρό νωρίτερα ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας.

Και για του ακροατές του ακόμα πιο λαϊκού τραγουδιού, εκεί θα μπορούσαν στη σωστή νύκτα να συναντούσαν και τον Στέλιο Διονυσίου.

Κι αν επιμένεις σε αυτό το ρεπερτόριο, θα μπορούσες εκεί να συναντήσεις και τον Θέμη Αδαμαντίδη με το ποτό του να σιγοτραγουδά.

Και για τους πιο ρομαντικούς, εκεί συναντήσαμε και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Αν βέβαια θες να δεις και τους αγαπημένους σου τηλεοπτικούς αστέρες, στον Άγιο Επίκτητο υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να τους συναντήσεις.

Και για όσους είναι πιο μεγάλοι φαν του ποδοσφαίρου, να πούμε πως την διατροφή τους οι ποδοσφαιριστές την εμπιστεύονται κατά πως φαίνεται στην ίδια ταβέρνα.

Ο Χάρης Μαυρίας είναι ο συχνότερος θαμώνας στον Άγιο Επίκτητο καθώς τον έχουμε συναντήσει εκεί δεκάδες φορές.

Εκεί μάλλον θα συναντήσεις και το γνωστότερο όνομα των σύγχρονων κυπριακών γηπέδων, Στάθη Αλωνεύτη, ο οποίος μάλιστα φαίνεται πως θα έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την ταβέρνα, καθώς είναι στους εκλεκτούς χώρους εστίασης που επιλέγει να προμηθεύσει το κρασί του που τώρα κυκλοφορεί στην αγορά με την επωνυμία: 46 by Tsalapatis.

Limassol Today - σταθης αλωνευτης ανθη ερμογενους

Το ίδιο σενάριο πιθανοτήτων ισχύει και για Λεμεσιανές ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες που έγραψαν στα γήπεδα της Κύπρου ιστορία, καθώς εκεί ενδεχομένως να συναντήσεις και τον -i love to hate- Κωνσταντίνο Μακρίδη.

Κι αν είσαι ταβέρνα του λαού, θα φιλοξενείς και ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, της ομάδας του λαού.

Ή και παλαίμαχους που πια το ρίχνουν έξω.

Ή και διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Κι αν πάλι προτιμάς την πολιτική από τον αθλητισμό και τη show biz, εκεί θα συναντήσεις όλους τους βουλευτές Λεμεσού, τους αρχηγούς κομμάτων, Υπουργούς, Υφυπουργούς, Δημάρχους και Επιτρόπους.

Limassol Today - Image 14 14
Ψηφίστε τον Άγιο Επίκτητο, στην κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΒΕΡΝΑ, πατώντας εδώ

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης