Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΆρχισε η διάθεση συσκευασιών με τις γνωστές ποικιλίες καφέ Bean Bar

Άρχισε η διάθεση συσκευασιών με τις γνωστές ποικιλίες καφέ Bean Bar

Από το σπίτι τους θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν καθημερινά τις εκλεκτές γεύσεις καφέ του Bean Bar οι πελάτες της γνωστής αλυσίδας. Στα καταστήματα της εταιρείας είναι διαθέσιμες, εδώ και λίγες ημέρες, συσκευασίες με τους κόκκους καφέ Bean Bar, για όσους από τους πελάτες της αλυσίδας επιθυμούν να ετοιμάζουν οι ίδιοι τον καφέ τους στο σπίτι, στον χώρο εργασίας τους ή όπου αλλού επιθυμούν.

Οι συσκευασίες ακολουθούν τη γενικότερη φιλοσοφία του brand, το οποίο σχεδιάστηκε με τρόπο που να εμπνέει θετικά vibes και να δημιουργεί μοναδικές αισθήσεις στους λάτρεις του καφέ. Κάθε μια από τις γεύσεις καφέ της γνωστής αλυσίδας έχει ταυτιστεί με μια διαφορετική διάθεση, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέγουν κάθε φορά τη γεύση που ταιριάζει με τη διάθεσή ή τον χαρακτήρα τους. Η γεύση από τη Λατινική Αμερική απευθύνεται στους … Cool τύπους, ενώ οι καφέδες από τη Νικαράγουα, την Κόστα Ρίκα και τη Βραζιλία παραπέμπουν στις διαθέσεις Calm, Wild και Alive αντίστοιχα.

Σε δηλώσεις της, η General Manager του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού, ανέφερε: «Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της διάθεσης, μέσω των καταστημάτων μας, των συσκευασιών κόκκων καφέ Bean Bar. Πρόκειται για μια κίνηση, στην οποία μας ώθησε το γεγονός ότι το brand μας και κυρίως οι γεύσεις που διαθέτουμε κερδίζουν την εμπιστοσύνη των φίλων του καφέ. Διαπιστώσαμε πως οι φίλοι του Bean Bar ζητούσαν να απολαμβάνουν τις γεύσεις του brand και στο σπίτι τους και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους προσφέρουμε αυτή τη δυνατότητα. Τα θετικά vibes, ο ενθουσιασμός και η φρεσκάδα του Bean Bar μπαίνουν για τα καλά πλέον στην καθημερινότητα των καταναλωτών, ενθαρρύνοντάς τους ακόμα περισσότερο να ενταχθούν στο Bean Bar tribe που έχουμε δημιουργήσει».

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα, διαθέτει μέχρι στιγμής εφτά καταστήματα εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα. Πρόκειται για τα καταστήματα στην Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό. Το όγδοο κατάστημα της αλυσίδας, που λειτούργησε τον περασμένο Αύγουστο στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, αποτελεί το πρώτο αυτόνομο -εκτός Υπεραγορών Αλφαμέγα- κατάστημα της εταιρείας.

Την ίδια ώρα, οι πελάτες του Bean Bar έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα προϊόντα του οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, καθώς η αλυσίδα συνεργάζεται με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt.

Bean Bar: Surround yourselves with good coffee & good vibes. https://beanbar.com.cy/

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης