Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSConercon Energy Solutions: Η Πράσινη Ενέργεια η μόνη διέξοδος στην ενεργειακή κρίση

Conercon Energy Solutions: Η Πράσινη Ενέργεια η μόνη διέξοδος στην ενεργειακή κρίση

Η μεγάλη ενεργειακή κρίση που προκαλεί ο παρατεταμένος πόλεμος στην Ουκρανία καθιστά πιο αναγκαία από ποτέ τη στροφή σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ο ίδιος ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας τονίζει τον ουσιαστικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν οι ΑΠΕ στην ενεργειακή ασφάλεια και καλεί τα κράτη να μειώσουν τη γραφειοκρατία, να επιταχύνουν τις παραδόσεις αδειών και να παράσχουν τα κατάλληλα κίνητρα για ταχύτερη ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Στην Κύπρο, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα είναι έτοιμες από καιρό να συμβάλουν στην αύξηση του ποσοστού διείσδυσης των ΑΠΕ στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας.

Limassol Today - Lanitis Energy Logo Plain 1

Μία από αυτές τις επιχειρήσεις είναι και η Conercon Energy Solutions. Η θυγατρική εταιρεία της Lanitis Energy μετρά ήδη 18 χρόνια δραστηριοποίησης στην κυπριακή αγορά ηλιακής ενέργειας, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων, παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας, τόσο στον οικιστικό, όσο και στον εμπορικό και βιομηχανικό τομέα.

Limassol Today - Conerconfinallogo

Η Conercon Energy Solutions ζητά όπως τεθεί ως προτεραιότητα η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας, χαρακτηρίζοντας τη στροφή στην πράσινη ενέργεια ως τη μόνη διέξοδο για τη μείωση της εξάρτησης από τις παραδοσιακές μορφές ενέργειες και την ανατροπή των κλιματικών αλλαγών που απειλούν τον πλανήτη.

Αξιοποιώντας πλήρως τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα της παραγωγής και εξοικονόμησης ενέργειας με τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, η εταιρεία θεωρείται πρωτοπόρος στο σχεδιασμό, πώληση, εγκατάσταση και συντήρηση διασυνδεδεμένων φωτοβολταϊκών πάρκων μεγάλης κλίμακας, καθώς και συστημάτων υψηλών προδιαγραφών για τον οικιστικό, βιομηχανικό και εμπορικό τομέα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι σήμερα, η Conercon Energy Solutions:

  • Έχει υλοποιήσει με επιτυχία εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων που ξεπερνούν τα 80MW
  • Έχει εξυπηρετήσει πέραν των 10 Χιλιάδων νοικοκυριών και 50 Βιομηχανικών / Εμπορικών κτηρίων, τα οποία μείωσαν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας
  • Εγκατέστησε και συντηρεί μεγάλα Φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής δυναμικής πέραν των 40MW

Η εταιρεία προσφέρει πληθώρα προϊόντων για όλους τους τύπους εγκαταστάσεων, συνδυάζοντας με απόλυτο τρόπο όλους τους εμπλεκόμενους συντελεστές, καθώς γι’ αυτήν απώτερος στόχος είναι η υψηλότερη απόδοση των συστημάτων, και η διασφάλιση της ποιότητας και των απαραίτητων εγγυήσεων στους επενδυτές.

Η Conercon Energy Solutions ακολουθεί ένα μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό, μέσα από την προσεγμένη επιλογή συνεργατών και προμηθευτών στην Κύπρο και το εξωτερικό που αποτελούν τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Ανάμεσα τους είναι εταιρείες όπως, Luxor, Bauer, Azzurro, Kostal, Tigo Energy, SolarEdge και Muskita.

Έχει μάλιστα συνάψει μακροχρόνιες συμφωνίες με όλες τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται και τις αντιπροσωπεύει ως Authorized Service Partner στην αγορά της Κύπρου, για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στη λειτουργία των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων. 

Η εταιρεία περηφανεύεται για το άρτια στελεχωμένο τεχνικό της τμήμα, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, αλλά και για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που κτίζει με τους πελάτες, στους οποίους προσφέρει υπηρεσίες στήριξης μετά την υλοποίηση της επένδυσης.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

  • Οικιακά και Εμπορικά Φωτοβολταϊκά Συστήματα      
  • Net Metering & Νet Billing
  • Εγκατάσταση Μεγάλων Φωτοβολταϊκών Πάρκων    
  • Συντήρηση Φωτοβολταϊκών πάρκων

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης