Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΔεύτερη στους 10 κορυφαίους εργοδότες της Ευρώπης η ΧΜ

Δεύτερη στους 10 κορυφαίους εργοδότες της Ευρώπης η ΧΜ

Η κορυφαία διεθνής εταιρεία επενδύσεων XM με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι έλαβε τη  θέση στη λίστα με τις Εταιρείες με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ευρώπη από το Great Place to Work® στην κατηγορία των μεσαίων επιχειρήσεων.

Είναι τιμή και υπερηφάνεια να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό. Αποτελεί επίσης και μια επιβεβαίωση της δέσμευσης μας να δημιουργήσουμε μια Μεγάλη, Δίκαιη και Ανθρωποκεντρική κουλτούρα στην οποία όλοι να νιώθουν ότι ανήκουν.  Επιπλέον για πρώτη φορά μια Κυπριακή εταιρία έχει καταφέρει να λάβει μια τόσο σημαντική αναγνώριση η οποία αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη και την εξέλιξη του κλάδου FinTech στην Κύπρο στο σύνολό της. 

Σύμφωνα με την Μαρία Χατζηπαντελή, Group Chief People & Culture Officer της εταιρείας, η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Big. Fair. Human είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την εταιρεία, αλλά και οι αξίες που αποτελούν οδηγό μας όχι μόνο στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας αλλά και τους δικούς μας ανθρώπους. Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία της ΧΜ όλα αυτά τα χρόνια δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη σκληρή δουλειά του κόσμου μας. Για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε να εστιάζουμε τις προσπάθειές μας για τη δημιουργία μιας εταιρικής κουλτούρας και ενός εργασιακού περιβάλλοντος στο όποιο οι εργαζόμενοι μας μπορούν να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν.

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης, General Manager του Great Place to Work™ Κύπρου, δήλωσε σχετικά:

“Η εξαιρετική αυτή διάκρισή που έλαβε η ΧΜ καταφέρνοντας να καταλάβει τη  θέση στη λίστα με τα Europe’s Best Workplaces για το 2022 στην κατηγορία των μεσαίων επιχειρήσεων, τιμάει όχι μόνο την εταιρεία αλλά και την Κύπρο ολόκληρη. Εξασφαλίζοντας την 2η θέση, η ΧΜ αποδεικνύει τη δυναμική που έχει ο κλάδος FinTech στην Κύπρο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.”

H XM είναι μια μεγάλη και καθιερωμένη διεθνής εταιρεία επενδύσεων, ένας πραγματικός ηγέτης του κλάδου για περισσότερο από μια δεκαετία. Απασχολεί σήμερα περισσότερους από 750 επαγγελματίες παγκοσμίως με μακρόχρονη εμπειρία σε διάφορους κλάδους.

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία και τις ευκαιρίες καριέρας επισκεφτείτε το site της εταιρείας πατώντας εδώ

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης