Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΗ πρώτη χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της χρονιάς πλάι στο κύμα

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση της χρονιάς πλάι στο κύμα

Εορταστική εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου της δέντρου, με στόχο τη στήριξη του ΠΑΣΥΚΑΦ, διοργανώνει η PNS Restaurants, στο εστιατόριο Gazebo Mare, το απόγευμα της Κυριακής, 20 Νοεμβρίου 2022. Ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τα Χριστούγεννα έχοντας στο νου και την ψυχή, τον συνάνθρωπο μας. Η PNS Restaurants, φωταγωγεί το μεγάλο της δέντρο στην παραλία της Μαρίνας Λεμεσού, στο Gazebo Mare αγκαλιάζοντας τον ΠΑΣΥΚΑΦ σε ένα εορταστικό απόγευμα.

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, πάμε παραλιακά στο Gazebo Mare και ενισχύουμε το Χριστουγεννιάτικο παζαράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ και άλλων εθελοντών.

Δραστηριότητες για παιδιά όπως Junior Pastry Chefs (ζαχαροπλαστική), ζωγραφική, παιδικό μουσικό παραμύθι από τον Νίκο Χριστοδούλου και φυσικά η άφιξη του Άγιου Βασίλη με δώρα για όλους, θα μοιράσουν χαμόγελα και θα σκορπίσουν χαρούμενες παιδικές φωνές.

Στην εκδήλωση συμμετέχει με την μοναδική του ερμηνεία ο Αντρέας Πρωτοπαπάς κάνοντας το Κυριακάτικο απόγευμα ακόμη πιο μαγικό.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα φωταγωγήσει ο δήμαρχος Λεμεσού στις 18:00 με την συνοδεία της χορωδίας ενηλίκων του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την στήριξη των υπηρεσιών και προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Αυτά τα Χριστούγεννα, αγκαλιάζουμε, προσφέρουμε, εκδηλώνουμε και αγαπάμε ακόμη περισσότερο!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο  25 051878.»

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης