Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΗ Τράπεζα Κύπρου ανοίγει τον δρόμο στους καλύτερους για τους Ολυμπιακούς

Η Τράπεζα Κύπρου ανοίγει τον δρόμο στους καλύτερους για τους Ολυμπιακούς

Τον αθλητή πρότυπο στο «Ευ Αγωνίζεσθαι» τίμησε η KOE στην Τελετή Βράβευσης των Αρίστων Εφήβων και Νεανίδων 2022. Στην εκδήλωση θεσμό για την τιμή στους αρίστους, βραβεύτηκαν πέραν των 70 αθλητών.

Εκ μέρους της Τράπεζας, η οποία είναι ο Χρυσός Χορηγός και Συνεργάτης της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, το Βραβείο Καλύτερου Έφηβου Αθλητή στο Θαλάσσιο Σκι, απένειμε στον Ανδρέα Κωνσταντίνου, o Διευθυντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων Δημήτρης Δημητρίου.

Η Τελετή Βράβευσης των Αρίστων Εφήβων και Νεανίδων 2022 – «Για τον Αθλητή Πρότυπο», πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2023.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας (Manager Sustainability & CSR) της Τράπεζας Κύπρου Έλλη Ιωαννίδου, επεσήμανε πως είναι τιμή για την Τράπεζα να έχει συνεργάτη την ΚΟΕ και να στηρίζει τα νέα ταλέντα, στον δρόμο για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εξέφρασε επίσης τα συγχαρητήριά της εκ μέρους της Τράπεζας και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους αγώνες τους με την ελπίδα ότι οι αθλητές/τριες θα βρεθούν πολύ ψηλά στο βάθρο των Αγώνων.

Ο ετήσιος θεσμός Βραβεύσεων Εφήβων-Νεανίδων καθιερώθηκε το 1985 μετά από εισήγηση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και βραβεύει κάθε χρόνο τους νέους αθλητές και αθλήτριες.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης