Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSInvest Cyprus: Βράβευσε για 10η χρονιά διεθνείς επενδυτές

Invest Cyprus: Βράβευσε για 10η χρονιά διεθνείς επενδυτές

Συνολικά επτά εταιρείες βραβεύθηκαν στα 10α Invest Cyprus –  International Investment Awards  για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας

Σε μια λαμπρή τελετή στο ξενοδοχείο Parklane τελέστηκαν τα 10α Invest Cyprus –  International Investment Awards. Εν μέσω μίας πρωτόγνωρης οικονομικής συγκυρίας διεθνώς, η διοργάνωση που επιβραβεύει τους ξένους επενδυτές οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε στην παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του επιχειρείν καθώς και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου. Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η προσφορά καθώς και η ανάπτυξη επιχειρηματικής δράσης των ξένων επενδυτών στη χώρας μας μεγαλώνει διαρκώς, γεγονός το οποίο συμβάλλει στις προσπάθειες για βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας. Η συνεισφορά των ξένων επενδύσεων δημιουργεί ιδιαίτερα οφέλη, ενώ παράλληλα οι υφιστάμενοι επενδυτές λειτουργούν ως πρεσβευτές της Κύπρου στο εξωτερικό συμβάλλοντας στη στοχευμένη  προσπάθεια που καταβάλλει ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων – Invest Cyprus για να  προσελκύσει ακόμα περισσότερους διεθνείς Ομίλους για επενδύσεις και ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Φέτος στα International Investment Awards, βραβεύθηκαν οι εταιρείες: BrainRocket, CVC, ECOMMBX, Murex, SYKES (part of Sitel Group), TheSoul Publishing και Medicover.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, σχολίασε πως «έχουμε αποδείξει την ανθεκτικότητα της κυπριακής οικονομίας σε περιόδους κρίσης, τόσο το 2013 όσο και κατά τη διάρκεια της πανδημίας και δεν αμφιβάλλω ότι θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί από την τρέχουσα κρίση που αντιμετωπίζουμε. Για το σκοπό αυτό, ο καθένας από εσάς που είναι παρών απόψε αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προσπάθειας για καθιέρωση της Κύπρου ως ενός αξιόπιστου και ελκυστικού επιχειρηματικού κόμβου, που επιθυμεί να παρέχει τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες κάθε επενδυτής μπορεί να ευδοκιμήσει». Σε αυτή την απαιτητική προσπάθεια, είμαστε ευγνώμονες που έχουμε αφοσιωμένους και ισχυρούς συμμάχους, όπως ο Invest Cyprus, ο οποίος λειτουργεί ως αξιόπιστος εταίρος σε όλες τις προσπάθειές μας, πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκ μέρους του Invest Cyprus, την εκδήλωση χαιρέτησε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, Ευγένιος Ευγενίου ο οποίος ανέφερε πως «στον Invest Cyprus είμαστε βέβαιοι ότι, αναπτύσσοντας το “Όραμα Κύπρος 2035”, ο διεθνής επιχειρηματικός πυρήνας στην Κύπρο θα συνεχίσει να αναπτύσσεται τα επόμενα χρόνια, προσθέτοντας εξειδίκευση, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη συγκεκριμένων τομέων και ενισχύοντας την επενδυτική δραστηριότητα σε νέα έργα». Επανέλαβε επίσης ότι o Invest Cyprus με την υποστήριξη του Υπουργείου Οικονομικών και τη συνεργασία με όλα τα υπουργεία θα συνεχίσει να προωθεί τη χώρα στο εξωτερικό εντείνοντας τις προσπάθειες για προσέλκυση ξένων επενδύσεων και να λειτουργεί ως το πρώτο σημείο επαφής προσφέροντας διευκόλυνση και υποστήριξη στους υφιστάμενους και δυνητικούς επενδυτές.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης