Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΟ Γερμανός σεφ Thomas Bühner, βραβευμένος με τρια αστέρια Michelin, στο Cap St Georges...

Ο Γερμανός σεφ Thomas Bühner, βραβευμένος με τρια αστέρια Michelin, στο Cap St Georges Hotel & Resort

Ακόμη ένα υψηλό γαστρονομικό διήμερο ετοιμάζεται να προσφέρει στους εκλεκτούς του πελάτες το τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort. Αυτή τη φορά καλεσμένος στο πολυτελές θέρετρο είναι ο διάσημος βραβευμένος Γερμανός σεφ με τρια αστέρια Michelin, Thomas Bühner στις 11 και 12 Αυγούστου. 


Ο Thomas Bühner θεωρείται από τους κορυφαίους σεφ στην Ευρώπη και η παρουσία του στο νησί μας και συγκεκριμένα στο Cap St Georges Hotel & Resort αποτελεί αναμφίβολα μεγάλο γεγονός για τον κόσμο της γαστρονομίας. Σε αυτό το τετράμηνο ταξίδι γεύσεων που παρουσιάζει το βραβευμένο θέρετρο ο Bühner είναι ο μοναδικός σεφ με τρία αστέρια Michelin που επισκέπτεται την Κύπρο.


Ο Γερμανός σεφ στους εκλεκτούς  πελάτες του SKY7 στο Cap St Georges Hotel & Resort θα παρουσιάσει ένα μενού υψηλής γαστρονομικής αξίας εμπνευσμένο από την πολύχρονη εμπειρία του σε ανώτατο επίπεδο. 

Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία μπορούν να κάνουν την κράτησή τους έγκαιρα στο τηλέφωνο 26000000 ή αποστέλνοντας email στο [email protected].

Limassol Today - Buhner Poster 002

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης