Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΟι «Χρυσοί Σκούφοι» πέρασαν το κατώφλι του AMARA

Οι «Χρυσοί Σκούφοι» πέρασαν το κατώφλι του AMARA

Το περιοδικό «Αθηνόραμα», σε συνεργασία με τον Φιλελεύθερο, πραγματοποίησαν την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου την απονομή των γαστρονομικών βραβείων «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022».

Τους προηγούμενους μήνες, διακεκριμένοι επαγγελματίες γευσιγνώστες και τεχνικά καταρτισμένοι κριτικοί εστιατορίων, είχαν ξεκινήσει έναν γαστρονομικό μαραθώνιο στο νησί μας, αφού επισκέφτηκαν δεκάδες εστιατόρια, αξιολογώντας προσεκτικά, με διεθνή κριτήρια και ιδιαίτερη αυστηρότητα τα πιάτα τους.

Η βραδιά κύλησε εξαιρετικά για το AMARA, αφού και τα τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου βραβεύτηκαν για διαφορετικούς, αλλά μοναδικούς λόγους, από την καταξιωμένη επιτροπή.

Συγκεκριμένα, το Matsuhisa Limassol, του παγκόσμιας εμβέλειας σεφ Nobu Matsuhisa με τα μοναδικά του πιάτα -εμπνευσμένα από τις Ιαπωνικές και τις Περουβιανές γεύσεις-, βραβεύτηκε με «Χρυσό Σκούφο» και βαθμολογία 15/20!

Με διάκριση «Top Notch» και βαθμολογία 14,25/20 τιμήθηκε το Ristorante Locatelli, με τα εκλεπτυσμένα του πιάτα, τα οποία βασίζονται σε μια fine dining εκδοχή της Ιταλικής και Μεσογειακής Κουζίνας. Το εξαιρετικό μενού, είναι, φυσικά, έμπνευση του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ, Giorgio Locatelli.

Η απόλυτη επιτυχία ήρθε με τη βράβευση του εστιατορίου Armyra by Papaioannou, το οποίο διακρίθηκε με «Top Notch» και βαθμολογία 14,25/20. Το εστιατόριο του Γιώργου Παπαϊωάννου, προσφέρει πάντα απαράμιλλης ποιότητας θαλασσινές πρώτες ύλες και αποτελεί τον απόλυτο παραθαλάσσιο γαστρονομικό προορισμό.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς, αφού και τα τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου μας βραβεύτηκαν και είμαστε πολύ περήφανοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. Η γαστρονομία είναι ένα ζωντανό κομμάτι της κουλτούρας και εμείς, στο AMARA, προσπαθούμε πάντα να συμβάλλουμε στην πολιτιστική εξέλιξη του νησιού μας!

Limassol Today - χρυσοι σκουφοι αμαρα
AMARA
ΑΜΑΘΟΥΣ 95, ΑΓΙΟΣ ΤΥΧΩΝΑΣ
4533, ΛΕΜΕΣΟΣ
ΚΥΠΡΟΣ
WEBwww.amarahotel.com 
IGwww.instagram.com/amarahotelcy

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης