Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΟικοτεχνική: ο αξιόπιστος συνεργάτης των μεγαλύτερων κατασκευαστών

Οικοτεχνική: ο αξιόπιστος συνεργάτης των μεγαλύτερων κατασκευαστών

Τις πιο καινοτόμες και σύγχρονες λύσεις στον τομέα των δομικών υλικών προσφέρει η Οικοτεχνική, η εταιρεία η οποία εδώ και 24 χρόνια έχει συνδέσει το όνομά της με την ανάπτυξη μερικών από τα μεγαλύτερα έργα στην Κύπρο.

Έργα όπως η μαρίνα Λεμεσού, το Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο στη Λεμεσό (Μόλος), πολλές ξενοδοχειακές μονάδες και υπό ανάπτυξη πύργοι σε Λεμεσό και Πάφο, φέρουν τη σφραγίδα της εταιρείας, προϊόντα της οποίας επιλέγονται για τη διασφάλιση της ανθεκτικότητας των κατασκευών.

Η S.C. OIKOTEXNIKI ιδρύθηκε το 1998, από τον Σάββα Κώστα, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας, αρχικά, το χρώμα και τα διακοσμητικά επιχρίσματα. Στην πορεία, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της, η εταιρεία ανέπτυξε την δραστηριότητα της τόσο στο χώρο των δομικών υλικών όσο και στα ναυτιλιακά χρώματα και χρώματα για σκάφη αναψυχής.

Σήμερα, η Οικοτεχνική συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου στην Κύπρο, συμμετέχοντας στην υλοποίηση πολύπλοκων και απαιτητικών, ως προς την ανθεκτικότητα της κατασκευής, έργων.

Οι οικοδομικές εταιρείες καλύπτουν το 90% του κύκλου εργασιών της, καθώς η Οικοτεχνική έχει τη δυνατότητα να παρέχει όλα τα υλικά που είναι απαραίτητα για την πλήρη διεκπεραίωση μίας κατασκευής.

Ισχυρά δομικά υλικά για κτίρια που αντέχουν στο χρόνο

Η εταιρεία διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές στις καλύτερες τιμές, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών τόσο του επαγγελματία όσο και του ιδιώτη.

Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει:
• Χρώματα και διακοσμητικά επιχρίσματα
• Βελτιωτικά πρόσμικτα
• Στεγανωτικά
• Συγκολλητικά
• Επισκευαστικά, Αγκυρώσεις-Πακτώσεις
• Εποξειδικά – Πολυουρεθανικά Συστήματα
• Διακοσμητικά και Βιομηχανικά Δάπεδα
• Ανθρακονήματα
• Ναυτιλιακά και Βιομηχανικά χρώματα
• Βαφές για σκάφη αναψυχής
• Άλλα υλικά

Υλικά ανώτερης ποιότητας, τα οποία έχουν εξαιρετική απόδοση και καλυπτικότητα, μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και μεγάλη διάρκεια ζωής, και λύσεις που πληρούν όλα τα κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας.

Συνεργασία με τους καλύτερους διεθνώς

Η σύγχρονη αγορά μεταβάλλεται διαρκώς, ως εκ τούτου η Οικοτεχνική εργάζεται για τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της, με στόχο την κάλυψη των νέων καταναλωτικών αναγκών. Προς επίτευξη αυτού του στόχου, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες Χρωμάτων και Δομικών Υλικών στον κόσμο, δηλώνοντας υπερήφανη που είναι η αντιπρόσωπος τους στην Κύπρο.

Στο δίκτυο συνεργατών της Οικοτεχνικής περιλαμβάνονται διεθνούς εμβέλειας εταιρείες όπως, η BERLING S.A., η MARIS Saint-Gobain, η MASTER BUILDERS SOLUTIONS, η JOTUN και η MILESI.

Στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, η Οικοτεχνική στηρίζεται στο έμπειρο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, μία ομάδα από 14 νέους ανθρώπους με δημιουργικό πνεύμα και πρωτοπόρες ιδέες.

Η εταιρεία επενδύει στην εξειδίκευση του προσωπικού της, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική ενημέρωση και υποστήριξη, συμβουλές και πληροφορίες για τις νέες τάσεις στην αγορά των χρωμάτων και των δομικών υλικών.

Η S.C. OIKOTEXNIKI λειτουργεί σήμερα δύο υποκαταστήματα σε Λεμεσό και Πάφο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία:
Τηλ: 77776373
Email: [email protected]
Website: https://www.scoikotexniki.com/

Facebook: S.C. Oikotexniki

Limassol Today - Sinergates Oikotexnikis

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης