Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΠαγκύπριες και διεθνείς διακρίσεις για στελέχη της PwC Κύπρου

Παγκύπριες και διεθνείς διακρίσεις για στελέχη της PwC Κύπρου

Τιμήθηκαν για τις εξαίρετες επιδόσεις τους σε ειδικές τελετές

Τους εκπαιδευόμενους λογιστές και άλλα στελέχη της, οι οποίοι πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις και επιδόσεις στις διεθνείς εξετάσεις του ACCA και άλλων Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων τον Ιούνιο 2022, τίμησε η PwC Κύπρου, στο πλαίσιο δύο ειδικών τελετών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία του οργανισμού.

Η πρώτη τελετή βράβευσης των εκπαιδευόμενων στελεχών της, έγινε παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του οργανισμού, κ. Φίλιππου Σώσειλου και της Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Άννας Λοΐζου.

Βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους οι εκπαιδευόμενοι λογιστές Alice Simpson, Amin Fataliev, Kirill Bogdanov.

Η Alice Simpson κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια στην εξέταση «Advanced Taxation». Αυτή είναι η 7η φορά που η κ. Simpson κατακτά την 1η θέση παγκύπρια σε εξετάσεις του ACCA.

Ο Amin Fataliev κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια στην εξέταση «Taxation».

Ο Kirill Bogdanov κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια στην εξέταση «Performance Management»

Επιπρόσθετα, η Βασιλική Πετρούτσου έλαβε την τιμητική διάκριση «Best Academic Achievement» για την άριστη απόδοση της στο πτυχίο MSc Human Resources Management του ακαδημαϊκού έτους 2022 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η δεύτερη τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της PwC Κύπρου, κ. Φίλιππου Σώσειλου, της Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Άννας Λοΐζου, αλλά και του κ. Σπύρου Ευαγγέλου, Συνεταίρου, Υπεύθυνου της Σ. Α. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε., της δικηγορικής εταιρείας μέλους του διεθνούς δικτύου της PwC, οι οποίοι συνεχάρησαν την Νάταλι Βασιλείου Μουστάκα για την κατάκτηση της υψηλότερης βαθμολογίας παγκοσμίως για το 2021 στο «STEP Advanced Certificate in Trust Creation: Law & Practice» και για τη βράβευση της με το STEP Worldwide Excellence Award.

Η Άννα Λοΐζου, αφού συνεχάρη τους επιτυχόντες, εξέφρασε την υπερηφάνεια όλων στην PwC Κύπρου για τις επιδόσεις που κατέγραψαν. Όπως δήλωσε, «στη μετά-πανδημία εποχή, θέσαμε ως στόχο μας να ενισχύσουμε το σύνολο των εμπειριών που προσφέρουμε προς τους ανθρώπους του οργανισμού. Ανανεώσαμε το σχέδιο People Value Proposition (PVP), το οποίο αποσκοπεί στην ενίσχυση των σχέσεων μας με τους ανθρώπους μας και καθορίσαμε ξεκάθαρους στόχους για το τι να αναμένουν από τον οργανισμό. Συνεχίζουμε το έργο μας με μια ολιστική προσέγγιση, δίνοντας έμφαση στην εργασιακή εμπειρία και στην μάθηση, καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε ένα περιβάλλον προσαρμοσμένο στις προσωπικές και επαγγελματικές  ανάγκες όλων μας».

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης