Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSROOMS: 45 χρόνια αριστείας στη βιομηχανία επίπλου

ROOMS: 45 χρόνια αριστείας στη βιομηχανία επίπλου

Η ROOMS δημιουργεί αμέτρητες οικιακές εμπειρίες από την ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του εκθεσιακού της χώρου το 2006. Με έδρα τη Λεμεσό, η εταιρεία απέκτησε γρήγορα εξέχουσα θέση στη λιανική και κατασκευαστική αγορά επίπλων, εκπροσωπώντας τις πιο διάσημες μάρκες επίπλων στον κόσμο. Πλήρως στελεχωμένη από ομάδα εσωτερικών σχεδιαστών και διαχειριστών έργων, η ROOMS είναι σε θέση να υλοποιήσει κάθε είδους οικιστικό ή εμπορικό έργο, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον τύπο του, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο επαγγελματισμού, ενθουσιασμού και φροντίδας.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρει η ROOMS

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

1974 | Ο Στέφος Ευριπίδου δημιούργησε μία εταιρεία κατασκευής επίπλων, ξυλουργικών εργασιών και προϊόντων ξυλείας κατά παραγγελία.

1990 | Η εταιρεία Stefos Evripidou ltd δημιούργησε δύο νέα τμήματα. Το τμήμα συμβάσεων, το οποίο είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές επίπλωσης για τους τομείς της εστίασης και ψυχαγωγίας, καθώς και την κατασκευαστική βιομηχανία. Το τμήμα λύσεων είναι προμηθευτής προϊόντων και ετοιμοπαράδοτων λύσεων για ξενοδοχεία, όπως καρτοκλειδαριές, μίνι μπαρ και είδη μπάνιου.

2001 | Η Stefos Evripidou ltd ολοκλήρωσε μερικά από τα μεγαλύτερα έργα λιανικής και εργολαβίας στην Κύπρο, και καθιερώθηκε ως μία από τις ηγετικές εταιρείες στον τομέα της. Η επιτυχία αυτή σηματοδότησε την έναρξη συνεργασίας με τις πιο διάσημες εταιρείες επίπλων και εσωτερικού σχεδιασμού παγκοσμίως.

2006 | Εγκαινιάστηκε επισήμως η εταιρεία ROOMS, με ένα εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται στη Λεμεσό και καλύπτει 1500τ.μ. δημιουργικού χώρου, προμηθεύοντας κουζίνες, πόρτες, ντουλάπες, έπιπλα, και αξεσουάρ τόσο για το λιανικό εμπόριο όσο και για έργα μεγάλης κλίμακας.

Σήμερα | Η ROOMS έχει εξελιχθεί σε μία εταιρεία η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και ικανοποιεί ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της. Κάτω από την ομπρέλα της μητρικής Stefos Evripidou ltd, τα δύο τμήματα εργάζονται από κοινού δημιουργώντας ένα κοινό σημείο επαφής για την παροχή συνδυασμένων λύσεων εισαγόμενης και κατά παραγγελία επίπλωσης, πάντα με σεβασμό στο στυλ και τον προϋπολογισμό του πελάτη.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

Limassol Today - 1.3 Rooms Retail Service
 • Σχεδιασμός κεντρικής ιδέας. Στον εκθεσιακό μας χώρο η ομάδα πωλήσεων έχει στη διάθεση της μια μεγάλη συλλογή από προϊόντα. Συνδυάζοντας εμπειρία, δημιουργικότητα και πρωτότυπες ιδέες, σε συνεργασία με τη δική σας ομάδα, η ομάδα μας θα καταλήξει στον πιο άψογο σχεδιασμό που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το χώρο σας.
 • Υφάσματα, υλικά και φινιρίσματα. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε υλικά, υφάσματα και φινιρίσματα. Διαλέξτε την ιδανικότερη απόχρωση και υλικό για το χώρο σας, στην τιμή που σας ταιριάζει.
 • Σχέδια καταστήματος. Η εσωτερική μας ομάδα σχεδιαστών θα συνεργαστεί μαζί σας, στη βάση των κατευθυντήριων γραμμών, των πλάνων και του προϋπολογισμού σας, για την ανάπτυξη τεχνικών σχεδίων καταστημάτων. Η ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να αποφασίσετε για το σχεδιασμό, τα υλικά και τα φινιρίσματα.
 • Εγκατάσταση & τοποθέτηση. Διευθετούμε τις μεταφορές και την τοποθέτηση των προϊόντων στο χώρο σας. Η ομάδα μας θα τα τοποθετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εστιάζοντας στις λεπτομέρειες που θα τονίσουν την υπεροχή τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΩΝ

Limassol Today - 1.4 Rooms Project Service
 • Διαχειριζόμαστε έργα. Με 45 χρόνια παρουσία στην αγορά, μπορούμε να διαχειριζόμαστε, να επιτηρούμε, να κατασκευάζουμε και να εγκαθιστούμε προϊόντα για οποιοδήποτε έργο ανεξαρτήτως μεγέθους, συνεργαζόμενοι με κατασκευαστές, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων.
 • Έπιπλα κατά παραγγελία. Προσφέρουμε λύσεις επίπλωσης κατά παραγγελία, στη βάση των προτάσεων που ο αρχιτέκτονας και ο σχεδιαστής εσωτερικού χώρου υποβάλλουν εκ μέρους του πελάτη τους.
 • Ανάλυση αξίας. Με βάση την τεχνική εμπειρία της ομάδας μας, παρέχουμε ανάλυση κόστους για το έργο σας, σύμφωνα με τις οδηγίες σχεδιασμού και τον προϋπολογισμό του πελάτη σας.
 • Σχέδια καταστήματος. Δημιουργούμε αναλυτικά σχέδια καταστήματος με στόχο να διασφαλίσουμε πλήρη διαφάνεια μεταξύ όλων των συνεργατών στο έργο. Τα σχέδια καταστήματος δημιουργούνται μετά από την επίσκεψη μας στο χώρο και την έγκριση του πελάτη, με στόχο τα καλύτερα συνολικά αποτελέσματα του έργου και την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών.
 • Εγκατάσταση και τεχνική διαχείριση. Η έμπειρη τεχνική μας ομάδα εξασφαλίζει τον ομαλό συντονισμό της εγκατάστασης και τη διαχείριση του χρόνου για την καλύτερη παράδοση του έργου.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Limassol Today - 1.5 Rooms Interior Conceptual Service
 • Ζητούμε. Παραδείγματα από σχέδια και εικόνες που εμπνέουν τον πελάτη, τα σχέδια κατόψεων του ακινήτου και το στοχευμένο προϋπολογισμό.
 • Σχεδιάζουμε. Η ομάδα σχεδιασμού μας, προσφέρει οπτικούς πίνακες ιδεών και σχεδιαστικές λύσεις προκειμένου να γίνει αντιληπτό πώς θα μοιάζει η κατοικία ή το έργο όταν θα έχει ολοκληρωθεί με σταθερά και κινητά έπιπλα.
 • Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Ο εκθεσιακός μας χώρος παρέχει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε στυλ ή προϋπολογισμό.  
 • Συμβουλεύουμε. Η ομάδα μας μπορεί να παρέχει συμβουλές για τα προϊόντα που ιδανικότερα ταιριάζουν στο χώρο του πελάτη, και τη λειτουργικότητα του, στη βάση των σχεδιαστικών οδηγιών και του προϋπολογισμού.
 • Εγγυόμαστε. Η έμπειρη ομάδα μας εγγυάται εγκατάσταση και έγκαιρη παράδοση.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Limassol Today - 1.6 Rooms Our Philosophy

“Στη ROOMS θα βρείτε μερικά από τα πιο καθιερωμένα brands επίπλων της Ευρώπης. Οι σχεδιαστές προϊόντων δημιουργούν κατά παραγγελία. Η εξειδικευμένη ομάδα εσωτερικού χώρου εξελίσσει και βελτιώνει τις ιδέες σας. Οι σύμβουλοι πωλήσεων συνεργάζονται μαζί σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, από τη σύλληψη έως την ολοκλήρωση και, αν χρειαστεί, προτείνουν εναλλακτικές προσαρμογές στη βάση πάντα του προϋπολογισμού σας. Την εξυπηρέτηση μετά την πώληση αναλαμβάνουν έμπειροι τεχνικοί, διαθέσιμοι κατόπιν αιτήματός σας. Η εξυπηρέτηση και η ευελιξία της ROOMS συναντά την ιδέα σας για λειτουργικότητα και αισθητική, συμβάλλοντας σε μια βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Καλώς ήρθατε στη ROOMS.”

Εμπορικός Διευθυντής, Κώστας Ευριπίδου

Εάν ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες της ROOMS, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της ομάδας μας και να διευθετήσετε ραντεβού στο +35725828202 ή στο [email protected]

Ιστοσελίδα: www.rooms.com.cy
Instagram: https://www.instagram.com/rooms_furniture/
Facebook: https://www.facebook.com/roomsfurniturecyprus/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/rooms-furniture/

Εταιρική παρουσίαση

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης