Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΣταθερό επιτόκιο για 25 χρόνια σε δάνεια προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου

Σταθερό επιτόκιο για 25 χρόνια σε δάνεια προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου

Η νέα πρωτοποριακή κίνηση της, αναφέρει η Τράπεζα Κύπρου, «έρχεται να προστεθεί στις υφιστάμενες επιλογές δανεισμού με σταθερό επιτόκιο που παρέχει στους πελάτες της».

Τη δυνατότητα να «κλειδώσουν» για 25 ολόκληρα χρόνια το επιτόκιο και τη δόση του στεγαστικού τους δανείου, δίδει η Τράπεζα Κύπρου στους πελάτες της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου, «τα οφέλη είναι πολλά και σημαντικά, καθώς οι όποιες μεταβολές των επιτοκίων αφήνουν ανεπηρέαστη τη δόση μέχρι τη λήξη του δανείου και έτσι οι πελάτες της Τράπεζας Κύπρου μπορούν να προγραμματίσουν τους οικογενειακούς τους προϋπολογισμούς με μεγαλύτερη ευκολία και σιγουριά, έστω και αν δεν επωφελούνται από ενδεχόμενη μείωση των επιτοκίων. Υπάρχουν χρεώσεις εάν το δάνειο εξοφληθεί νωρίτερα». 

Αναφέρει επίσης ότι η επιλογή του σταθερού επιτοκίου για 25 χρόνια δεν περιορίζεται μόνο στην απόκτηση πρώτης κατοικίας, καθώς μπορεί να καλύψει τη χρηματοδότηση για ανακαίνιση κατοικίας και την αγορά ή την ανακαίνιση εξοχικού και προσθέτει ότι η διάρκεια του δανείου είναι 25 χρόνια.

Η νέα πρωτοποριακή κίνηση της, αναφέρει η Τράπεζα Κύπρου, «έρχεται να προστεθεί στις υφιστάμενες επιλογές δανεισμού με σταθερό επιτόκιο που παρέχει στους πελάτες της».

Προσθέτει ότι προσφέρονται οι επιλογές για σταθερό επιτόκιο 3, 5 ή 10 χρόνων σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τη δική τους πρώτη κατοικία, εξοχικό ή να προχωρήσουν σε ανακαίνιση.

Αναφέρει επίσης ότι η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου, για πρώτη κατοικία ή εξοχικό, μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 35 χρόνια καθώς το επιτόκιο μετατρέπεται σε κυμαινόμενο μετά τη λήξη της περιόδου του σταθερού επιτοκίου.   

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης