Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΣτο Cap St Georges Hotel & Resort ο Ολλανδός σεφ Erik Van Loo...

Στο Cap St Georges Hotel & Resort ο Ολλανδός σεφ Erik Van Loo με δυο αστέρια Michelin  

Συνεχίζονται οι βραδιές υψηλής γαστρονομίας στο Cap St Georges Hotel & Resort με την παρουσίαση ενός ακόμη βραβευμένου σεφ. Αυτή τη φορά στο εστιατόριο Sky7 θα βρεθεί για να μαγειρέψει το διήμερο 15-16 Σεπτεμβρίου ο σπουδαίος Ολλανδός σεφ, Erik Van Loo ο οποίος είναι κάτοχος δυο αστεριών Michelin. 

Limassol Today - Erik Poster 002

Ο σεφ Erik Van Loo γεννήθηκε στη νότια Ολλανδία και απέκτησε την μεγάλη του φήμη στο απαιτητικό χώρο της μαγειρικής δημιουργώντας ξεχωριστά πιάτα στην πατρίδα του αλλά και στο εξωτερικό. Το πρώτο του αστέρι Michelin το απέκτησε στο δικό του εστιατόριο με την ονομασία «De Duursteder» το οποίο βρίσκεται στην ομώνυμη πόλη Wijk bij Duurstede δίπλα ακριβώς από την Ουτρέχτη. 

Limassol Today - Sky7 002

Ο Erik Van Loo από το 2006 είναι επίσης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Parkhuevel, το οποίο αποτελεί μέρος της κοινοπραξίας χώρων εστίασης Les Patrons Cuisiniers, μιας γαστρονομικής ένωσης ποιοτικών εστιατορίων στην Ολλανδία.

Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν αυτή τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία μπορούν να κάνουν την κράτησή τους έγκαιρα στο τηλέφωνο 26 000 000 ή αποστέλλοντας email στο [email protected].

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης