Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSΤρία βραβεία στα Cyprus Tourism Awards 2021 έλαβε το Petit Palais Platres

Τρία βραβεία στα Cyprus Tourism Awards 2021 έλαβε το Petit Palais Platres

Limassol Today - Ch2 2571 Hdr Edit

Αν και τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία της φιλοξενίας, δέχθηκε γερό πλήγμα, το ξενοδοχείο Petit Palais Platres κατάφερε να επιδείξει τη μοναδικότητά του, την ποιότητα των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων και τα εξαιρετικά επίπεδα εξυπηρέτησης του και τελικά να κατακτήσει τρία βραβεία στα Cyprus Tourism Awards 2021.

Το Petit Palais Platres έλαβε Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο βραβείο στις εξής κατηγορίες: Best new entrant, Hotel development, management & consulting και Mountain hotel/resort.

Η βράβευση αυτή είναι αποτέλεσμα του οράματος, της αφοσίωσης και της προσέγγισης κάθε εμπλεκόμενου και αποτελεί έναν νικηφόρο συνδυασμό που επιβεβαιώνει τις επιλογές και την απόδοσή μας.

Η ανακαίνιση και η επαναλειτουργία του ιστορικού ξενοδοχείου, είχε σαν συνοδοιπόρους τους Property Gallery Developers – Cyprus, Lazarou & Michael Partners Architects και το George Tsanos Group, που έχει και την ευθύνη διαχείρισης. Μαζί καταφέραν να φέρουν μια νέα πνοή στην περιοχή των Πλατρών.

Limassol Today - Ch2 2589

Τα πλήρως ανακαινισμένα και αναβαθμισμένα δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου έχουν σκοπό να προσφέρουν στους επισκέπτες, όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός εκλεπτυσμένου boutique ξενοδοχείου.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, με θέα το υπέροχο δάσος των Πλατρών, σερβίρει καθημερινά πρόγευμα, brunch, μεσημεριανό και δείπνο με πιάτα από το εξαιρετικό à la carte μενού του, τόσο στους θαμώνες, όσο και στους περαστικούς, ενώ η δροσερή του βεράντα προσφέρεται για καφέ, ξεχωριστά γλυκά και κρασάκι μέχρι αργά.

Το Petit Palais Platres, είναι εδώ για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας, σε όλους τους επισκέπτες του.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης