Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYBUSINESS NEWSWE Hotels: η νέα επιλογή ταξιδιωτών για κρατήσεις ξενοδοχείων εντός κι εκτός...

WE Hotels: η νέα επιλογή ταξιδιωτών για κρατήσεις ξενοδοχείων εντός κι εκτός Κύπρου

Το WE Hotels (www.wehotels.cy), η νέα πλατφόρμα κρατήσεων σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, διοργάνωσε το επίσημο launch event του την περασμένη Τρίτη στο ξενοδοχείο Parklane, A Luxury Collection Resort & Spa Limassol, παρουσία συνεργατών, του τοπικού επιχειρείν και φορέων στους τομείς του τουρισμού και της φιλοξενίας. Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο Δήμος Λεμεσού, το Σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, η KPMG και το Πανεπιστήμιο UCLan.  Χορηγός Επικοινωνίας και Στρατηγικός Συνεργάτης της εκδήλωσης ήταν η Cyprus Mail ενώ Χορηγός Φιλοξενίας το ξενοδοχείο Parklane Hotel & Resort.

Η εκδήλωση, η οποία φιλοξένησε πέραν των 80 προσκεκλημένων, παρουσίασε την πλατφόρμα WE Hotels, η οποία προσφέρει στον ταξιδιώτη τη δυνατότητα αναζήτησης και κράτησης ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, στα πιο ανταγωνιστικά rates. Η ιστοσελίδα προσφέρει μια σύγχρονη, φιλική προς τον χρήστη εμπειρία που κάνει την κράτηση διαμονής πιο εύκολη από ποτέ. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ταξιδιώτες την απόλυτη άνεση, επιτρέποντάς τους να βρίσκουν γρήγορα και εύκολα το τέλειο ξενοδοχείο για τις ανάγκες τους.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος ανάφερε την σημασία του WE Hotels για την προώθηση της Λεμεσού και ευρύτερα της Κύπρου ως τουριστικός και επιχειρηματικός προορισμός ενώ σημείωσε πως ο Δήμος Λεμεσού και το WE Hotels, στα πλαίσια του Πρωτόκολλου Συνεργασίας τους, σχεδιάζουν σημαντικές δράσεις στους συγκεκριμένους τομείς.

Ο κ. Μάρκος Σιαρλής, Διευθυντής Υπηρεσιών Καρτών της Τράπεζας Κύπρου, χαιρέτισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στο Σχέδιο ανταμοιβή, στο οποίο συμμετέχει και το WE Hotels, όπου με κάθε κράτηση ξενοδοχείου, ο χρήστης παίρνει βαθμούς μέσω του Σχεδίου για εξαργύρωση σε περισσότερες από 900 επιχειρήσεις και υπηρεσίες που συμμετέχουν στο Σχέδιο.

Limassol Today - 3 1 2

Ο κ. Lorentzo Vivaldelli, Business Development Manager του Parklane Hotel & Resort σημείωσε τη σημασία του WE Hotels για την ξενοδοχειακή βιομηχανία και αναφέρθηκε στο όραμα του ξενοδοχείου για μια ολιστική εμπειρία φιλοξενίας όλο το χρόνο.

Στη συνέχεια, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του WE Hotels, κ. Νίκος Ανδρονίκου, παρουσίασε την ιστοσελίδα λέγοντας πως η σημασία για τον ταξιδιώτη είναι η ικανότητα να βρίσκει αυτό που θέλει όταν το θέλει στην καλύτερη τιμή και με κεντρικό πρωταγωνιστή τον ταξιδιώτη και τις ανάγκες του.

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, τo WE Hotels, μέσα από έρευνα υφιστάμενων πελατών του Ομίλου Εταιρειών WE Group, επισήμανε 5 βασικά χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν προτεραιότητα στη διαδικασία επιλογής ξενοδοχείου: ανταγωνιστικά rates, άμεση εξυπηρέτηση πελατών, προσφορές και promotions, χρήση φίλτρων για ακόμη πιο εξατομικευμένα αποτελέσματα και ποικιλία καταλυμάτων σε κάθε προορισμό. Αυτά αποτελούν και τη βασική φιλοσοφία του WE Hotels. Επιπλέον, ο κ. Ανδρονίκου αναφέρθηκε στη σημασία των στρατηγικών συνεργασιών της πλατφόρμας, η οποία ενώ έχει παγκόσμια εμβέλεια, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην τοπική ανάπτυξη και τρόπους προώθησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος για ταξιδιώτες από και προς την Κύπρο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση πάνελ στην οποία συμμετείχαν ο κ. Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΣΥΞΕ, η κ. Farah Shammas, Διευθύνουσα Σύμβουλος του St. Raphael Resort & Marina, o κ. Κυπριανός Χριστοφίδης, Συνέταιρος στην ΚPMG, η κ. Freda Yannitsas, CEO της Cyprus Mail και ο καθ. Λούκας Γλύπτης, του Πανεπιστημίου UCLAN με θέμα τον αειφόρο τουρισμό και το place branding, την προώθηση, δηλαδή της Κύπρου ως «τόπος» για τουριστικές, επιχειρηματικές και πολιτιστικές δραστηριότητες παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Όλοι οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις, τονίζοντας την ανάγκη για μια οργανωμένη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα για την ενίσχυση του τουρισμού και της φιλοξενίας στην Κύπρο.  

Limassol Today - 2 1 2

Τρεις τυχεροί εκ των καλεσμένων κέρδισαν επίσης από μια διαμονή σε 2 ξενοδοχεία της Κύπρου, προσφορά του Σχεδίου ανταμοιβή και 1 διαμονή στο Parklane Hotel & Resort, προσφορά του ξενοδοχείου.

Το WE Hotels, το οποίο ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, σίγουρα θα αποτελέσει την αγαπημένη συνήθεια κράτησης ξενοδοχείων, μιας και ο ταξιδιώτης μπορεί να εξοικονομήσει ακόμη περισσότερα με ειδικές προσφορές, όπως δωρεάν ακύρωση, προσφορές μόνο για κινητά και ειδικές τιμές ξενοδοχείων. Το δίκτυο συνεργατών του WE Hotels προσφέρει πρόσθετα οφέλη στους ταξιδιώτες, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία κράτησης ξενοδοχείων.

Επισκεφθείτε το WE Hotels στο www.wehotels.cy

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης