Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYΔεν βρίσκεις ΑΤΜ; Επιχειρήσεις και μαγαζιά στην Κύπρο που δίνουν με την...

Δεν βρίσκεις ΑΤΜ; Επιχειρήσεις και μαγαζιά στην Κύπρο που δίνουν με την κάρτα σου ως €100

Υπεραγορές, βενζινάδικα, περίπτερα, φούρνοι, παρέχουν την καινούργια για τα δεδομένα της Κύπρου υπηρεσία Card Cashback.

Δηλαδή, παρέχουν στους πελάτες τους την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους με επίδειξη της, και να πάρουν ως και εκατό ευρώ μετρητά από κάθε επιχείρηση την ημέρα.

Άρα εκτός από τα ATM και το ταμείο της τράπεζας του, αν επιθυμούν μπορούν να κάνουν “ανάληψη μετρητών” από τα μαγαζιά.

Αυτό παρέχει και μεγάλη ευκολία στην κάθε επιχείρηση για να απαλλαγεί από μετρητά στα ταμεία της, τον φόβο να την κλέψουν, ή τις κούρσες και τις ουρές για να τα καταθέσει στην τράπεζα.

Δεν είναι υποχρεωτικό, αυτός που μπαίνει στην επιχείρηση να ψωνίσει από αυτήν. Εάν όμως αγοράσει και κάτι, ενώ παράλληλα πάρει και μετρητά, η κάρτα του θα πρέπει να περαστεί για δεύτερη φορά, μιας και η ανάληψη δεν συνιστά εμπορική πράξη.

Σημειώνεται ότι το Cashback μπορεί να εκτελεστεί μόνο κατά την πραγματοποίηση συναλλαγής αγοράς με χρεωστική κάρτα VISA ή Mastercard. 

Μια πρόσθετη υπηρεσία βοηθά στην αύξηση του αριθμού των πελατών που επισκέπτονται το κατάστημα, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση της κερδοφορίας. Η δυνατότητα ανάληψης μετρητών με αυτό τον τρόπο, μειώνει το κόστος που σχετίζεται με τη γενικότερη διαχείριση των μετρητών. Επίσης  οδηγεί σε αύξηση της συχνότητας των επισκέψεων των υφιστάμενων πελατών στο κατάστημα.

Οι επιχειρήσεις δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος για την προσφορά του Cashback. Όταν ένας πελάτης ζητά Cashback, προμήθεια αποκόπτεται μόνο για το τμήμα της συναλλαγής αγοράς και όχι για το ποσό της ανάληψης μετρητών. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται η διαχείριση των μετρητών στο ταμείο τους, χωρίς κόστος. Ταυτόχρονα, οι κάτοχοι καρτών δεν επιβαρύνονται με κανένα τέλος όταν χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία. Η κάρτα τους χρεώνεται μόνο για το ποσό των μετρητών που λαμβάνουν.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να μπουν στην υπηρεσία, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα ή να να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της JCC στο 22868000 ή στο [email protected]jcc.com.cy.

Τις επιχειρήσεις που παρέχουν τη νέα αυτή υπηρεσία ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η JCC.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης