Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYΔιακρίθηκαν διεθνώς για ακόμα μία χρονιά οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC

Διακρίθηκαν διεθνώς για ακόμα μία χρονιά οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της PwC

Η Alice Simpson κατέκτησε την 1η θέση παγκύπρια στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκλήρωσε την πιστοποίηση ACCA τον Δεκέμβριο του 2022.

Για άλλη μια χρονιά η PwC Κύπρου επιβράβευσε την αριστεία αναγνωρίζοντας έμπρακτα τις επιδόσεις των εκπαιδευόμενων λογιστών της και την προσπάθειά τους να επιτύχουν τους στόχους τους και να διακριθούν.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023 στο Experience Center του οργανισμού, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Φίλιππου Σώσειλου και της Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Άννας Λοΐζου, τιμήθηκαν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις στις διεθνείς εξετάσεις του ACCA.

Συγκεκριμένα, για τις επιδόσεις τους βραβεύτηκαν οι Alice Simpson, μέλος ACCA (εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2022), οι εκπαιδευόμενοι Amin Fataliev, Gor Shahbazyan, Kirill Bogdanov, Alexander Kabanov για την επιτυχία τους στις εξετάσεις ACCA Δεκεμβρίου 2022 και ο φοιτητής Θωμάς Θωμαΐδης για την επιτυχία του στις εξετάσεις ACCA Μαρτίου 2023.

Η Alice Simpson κατέκτησε την 1η θέση παγκύπρια στην εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκλήρωσε την πιστοποίηση ACCA τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο Amin Fataliev κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια και την 23η παγκοσμίως στο μάθημα Financial Reporting (FR).

Ο Gor Shahbazyan, κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια και την 37η παγκοσμίως στο μάθημα Advanced Financial Management (AFM).

Ο Kirill Bogdanov κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια και την 8η θέση παγκοσμίως στο μάθημα Strategic Business Reporting (SBR).

Ο Alexander Kabanov κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια και τη 17η παγκοσμίως στο μάθημα Financial Management (FM).

Ο φοιτητής Θωμάς Θωμαΐδης κατέκτησε την πρώτη θέση παγκύπρια και την 32η παγκοσμίως στο μάθημα Financial Management (FM).

Σε δηλώσεις τους, τόσο ο Φίλιππος Σώσειλος όσο και η Άννα Λοΐζου, συνεχάρησαν τους βραβευθέντες για την επιτυχία τους, τονίζοντας ότι η αναγνώριση και η επιβράβευση της αριστείας σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι σημαντική καθώς ενθαρρύνει την επίμοχθη προσπάθεια προς επίτευξη των στόχων που ο καθένας έχει θέσει. «Είμαστε υπερήφανοι για όλους τους επιτυχόντες στους οποίους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας και είμαστε δίπλα τους για να τους δώσουμε όλα τα εχέγγυα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις μεγάλες προκλήσεις του σήμερα αλλά και του αύριο», επεσήμανε η κ. Λοΐζου.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης