Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMY«Εκτός τόπου και χρόνου» οι αυξήσεις υδατοπρομήθειας, αποχετεύσεων, φωτοβολταϊκών

«Εκτός τόπου και χρόνου» οι αυξήσεις υδατοπρομήθειας, αποχετεύσεων, φωτοβολταϊκών

«Εκτός τόπου και χρόνου» οι αυξήσεις από δημόσιους οργανισμούς, λέει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών θεωρεί ότι οποιεσδήποτε αυξήσεις από δημόσιους οργανισμούς στην παρούσα χρονική περίοδο είναι «εκτός τόπου και χρόνου» αναφερόμενος σε αυξήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας στα τέλη υδατοπρομήθειας, στα τέλη αποχετεύσεων και νέα τέλη στο κόστος εγκατάστασης οικιακών φωτοβολταϊκών.

Σε ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος σημειώνει ότι μεγάλο μέρος των καταναλωτών σήμερα περνά εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες και αναγκάζεται να κάνει οδυνηρές περικοπές στον οικογενειακό του προϋπολογισμό.

«Τη στιγμή που όλοι καλούν τον επιχειρηματικό κόσμο να συμβάλει όσο μπορεί στην μείωση ή συγκράτηση των αυξήσεων, να έρχονται δημόσιοι οργανισμοί να ανακοινώνουν αυξήσεις που πλήττουν ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές. Αυτό, θεωρείται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών ως απαράδεκτο, τουλάχιστο στην παρούσα χρονική περίοδο»

Ισχυρή άποψη του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, συνεχίζει η ανακοίνωση, είναι ότι, τουλάχιστον οι δημόσιοι οργανισμοί, θα πρέπει να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για εξεύρεση άλλων τρόπων για να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά τους προβλήματα, εκτός από την αύξηση των τελών τους.

Παράκληση του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, τόσο στους δημόσιους οργανισμούς, όσο και προς την νομοθετική εξουσία στην οποία κάποιες από τις αυξήσεις θα χρειαστεί να τύχουν της έγκρισής της, να λάβουν σοβαρά υπόψη την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση των καταναλωτών.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης