Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYΗ τουριστική επαρχία Αμμοχώστου παρουσιάστηκε σε Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους

Η τουριστική επαρχία Αμμοχώστου παρουσιάστηκε σε Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους

Συνάντηση με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Πολωνία είχε χθες Πέμπτη 28 Απριλίου η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το τουριστικό προϊόν της ελεύθερης επαρχίας.

Σε γραπτή ανακοίνωση της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «η συνάντηση με τους τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Πολωνία, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα» της Αγίας Νάπας, στη παρουσία του Προέδρου της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, Δημάρχου Αγίας Νάπας Χρίστου Ζαννέττου, του Διευθυντή της Εταιρείας Λάκη Αβρααμίδη και του Προέδρου του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου Δώρου Τάκκα».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας «καλωσόρισε τους Πολωνούς στην επαρχία και τους ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από όλους τους Τοπικούς Φορείς για υλοποίηση έργων που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω το τουριστικό προϊόν της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου και την τουριστική εμπειρία των επισκεπτών».

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου «σημείωσε την αυξητική τάση στις αφίξεις τουριστών από την Πολωνία τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα εξέφρασε αισιοδοξία ότι τη φετινή τουριστική περίοδος και λόγω της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Κύπρου με την Πολωνία, οι αφίξεις τουριστών από τη συγκεκριμένη χώρα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, θα καλύψουν ένα μεγάλο μέρος του κενού που θα αφήσει η ρωσική και ουκρανική αγορά εξ’ αιτίας του πολέμου».

Ανέφερε ακόμα «στόχος της παρουσίασης ήταν να ενημερωθούν εκτενέστερα οι πολίτες της Πολωνίας, μέσω των τουριστικών πρακτόρων και των δημοσιογράφων που ασχολούνται με τουριστικά θέματα, για τα όσα προσφέρει ολόχρονα η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου με απώτερο στόχο την περαιτέρω προσέλκυση τουριστών».

Εξάλλου ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου Λάκης Αβρααμίδης «παρουσίασε όλα τα αξιοθέατα και το τουριστικό προϊόν που προσφέρει τόσο η ενδοχώρα όσο και οι παράλιες τουριστικές περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου Δώρος Ττάκκας «εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλει η ΕΤΑΠ Αμμοχώστου, για προσέλκυση τουριστών από άλλες αγορές σε μια δύσκολη χρονιά όπου πέραν της πανδημίας του κορονοϊού προστέθηκε και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ταυτόχρονα ενημέρωσε τους Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους για τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρουν τα ξενοδοχεία και όλα τα τουριστικά καταλύματα της περιοχής σε πολύ προσιτές τιμές».

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης