Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYΝέο προϊόν αναδιάρθρωσης δανείων για διασφάλιση πρώτης κατοικίας από Themis

Νέο προϊόν αναδιάρθρωσης δανείων για διασφάλιση πρώτης κατοικίας από Themis

Νέο προϊόν αναδιάρθρωσης δανείων που έχει ως στόχο τη διασφάλιση της πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών αξίας μέχρι €350.000, ανακοίνωσε η Themis Portfolio Management Limited (Themis) αναφέροντας παράλληλα τη δέσμευσή της να συνεργαστεί με τους δανειολήπτες για εξεύρεση γρήγορων, διάφανων και συναινετικών λύσεων διευθέτησης πιστωτικών διευκολύνσεων.

«Το προϊόν απευθύνεται σε δανειολήπτες που μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν να πληρώσουν τις δόσεις τους ή/και που το χρέος τους έχει υπερβεί κατά πολύ την αξία της πρώτης τους κατοικίας», αναφέρει σε ανακοίνωση Themis.

Προσθέτει ότι το «νέο πρωτοποριακό προϊόν» προσφέρει σταθερό επιτόκιο για 3 ή 5 χρόνια το οποίο μετατρέπεται σε κυμαινόμενο μετά τη λήξη της σταθερής περιόδου, μηνιαίες δόσεις που να ανταποκρίνονται στις οικονομικές δυνατότητες του δανειολήπτη και διάρκεια αποπληρωμής μέχρι και 25 χρόνια νοουμένου ότι η ηλικία του δανειολήπτη δε θα υπερβαίνει τα 70 έτη.

Η Themis θεωρεί ότι «η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι η πλέον στοχευμένη και ξεκάθαρη» και ευελπιστεί πως οι δανειολήπτες θα αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία για να επιλύσουν ένα πρόβλημα που τους απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης