Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYΝέος φορολογικός οδηγός της PwC Κύπρου για το 2023

Νέος φορολογικός οδηγός της PwC Κύπρου για το 2023

Τον φορολογικό της οδηγό για το 2023 δημοσιεύει η PwC Κύπρου. Πρόκειται για μια πολύτιμη πηγή πληροφόρησης για το ισχύον φορολογικό σύστημα της Κύπρου, η οποία διατίθεται, από την 1η Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα του οργανισμού στην αγγλική γλώσσα.

Η 31η  έκδοση παρέχει, για άλλη μια χρονιά, σε πολίτες και επιχειρήσεις όλη την πληροφόρηση γύρω από φορολογικά ζητήματα συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην φορολογική συμμόρφωση και τον έγκαιρο προγραμματισμό τόσο των νομικών όσο και των φυσικών προσώπων. Η έκδοση, η οποία βασίζεται στην κείμενη νομοθεσία και πρακτική, δεν αποτελεί και δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως υποκατάστατο της εξειδικευμένης επαγγελματικής συμβουλής.

Αναφερόμενος στο φορολογικό οδηγό της PwC για το 2023, ο κ. Στέλιος Βιολάρης, Συνέταιρος Συμβουλευτικών Φορολογικών Υπηρεσιών του Οργανισμού ανέφερε ότι «ο πολυσέλιδος, αναλυτικός φορολογικός οδηγός σκιαγραφεί τη γενικότερη εικόνα του φορολογικού συστήματος της Κύπρου. Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους υφιστάμενους φορολογικούς κατοίκους, όσο και για τους δυνητικούς ξένους επενδυτές προκειμένου να αποκτήσουν μια πρώτη περιεκτική γνώση για τα φορολογικά δεδομένα στη χώρα. Ο  αναλυτικός φορολογικός οδηγός έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία ειδικότερα αυτήν την περίοδο δεδομένου του αυξημένου ενδιαφέροντος που επιδεικνύουν αρκετές ξένες εταιρείες για τη μεταφορά ή την δημιουργία έδρας στην Κύπρο».  

Ο οδηγός, με τίτλο «Tax Facts & Figures 2023 – Cyprus», είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του οργανισμού https://www.pwc.com.cy/tax-facts-figures απ’ όπου μπορείτε να τον «κατεβάσετε» εύκολα στην προσωπική σας συσκευή.

Powered byLimassol Today - Muskita

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης