Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗL-ECONOMYΤο Τμήμα Φορολογίας προτρέπει το κοινό να αγνοεί ανεπιθύμητη αλληλογραφία

Το Τμήμα Φορολογίας προτρέπει το κοινό να αγνοεί ανεπιθύμητη αλληλογραφία

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανεπιθύμητα μηνύματα με τα οποία προτρέπονται οι αποδέκτες να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και τα στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού για να λάβουν επιστροφή φόρου.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα μηνύματα έχουν σκοπό να υποκλέψουν στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού ανυποψίαστων πολιτών και το Τμήμα Φορολογίας προτρέπει όσους λαμβάνουν τέτοια ή παρόμοια μηνύματα να τα αγνοούν.

Επισημαίνεται ότι το Τμήμα Φορολογίας επικοινωνεί με το κοινό μόνο μέσω ηλεκτρονικών διευθύνσεων οι οποίες καταλήγουν σε:@tax.mof.gov.cy, και προτρέπεται το κοινό να βεβαιώνεται ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση του πραγματικού αποστολέα έχει την κατάληξη αυτή.

Το Τμήμα Φορολογίας αποστέλλει μέσω ταχυδρομείου Ειδοποίηση Επιβολής Φορολογίας για την κάθε Φορολογική Δήλωση που εκκαθαρίζεται, στην οποία αναγράφεται το ποσό επιστρεπτέου ή οφειλόμενου φόρου.

Οι επιστροφές φόρου γίνονται μόνο με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό, το  IBAN του οποίου δηλώνει ο φορολογούμενος στο Τμήμα με ασφαλείς διαδικασίες μέσω συγκεκριμένου εντύπου.   

Powered byLimassol Today - Muskita

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης