Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Εγγραφή στο Newsletter

Limassol Today - Asset 10
ΑΡΧΙΚΗΛΕΜΕΣΟΣΧειροπέδες σε 31χρονο στη Λεμεσό, μετά από άγρια καταδίωξη

Χειροπέδες σε 31χρονο στη Λεμεσό, μετά από άγρια καταδίωξη

Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ανακόψουν τον οδηγό του οχήματος, έναν 31χρονο, ο οποίος φέρεται να πέταξε στο έδαφος τσαντάκι που κρατούσε.

Ναρκωτικά και κλοπιμαία περιουσία εντόπισε η Αστυνομία, στη Λεμεσό, μετά την καταδίωξη οχήματος που οδηγούσε 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 21:00, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν ύποπτο σταθμευμένο όχημα, σε ανοικτό χώρο της Λεμεσού, στο οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα.

Όταν ο οδηγός του οχήματος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, εκκίνησε το όχημα και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ακολούθησε καταδίωξη. Τελικά το όχημα κατέληξε σε αδιέξοδο και οι δυο επιβαίνοντες το εγκατέλειψαν και άρχισαν να τρέχουν.

Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ανακόψουν τον οδηγό του οχήματος, έναν 31χρονο, ο οποίος φέρεται να πέταξε στο έδαφος τσαντάκι που κρατούσε.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το τσαντάκι περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους περίπου 13.7 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο  31χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε αυτό εντοπίστηκαν, επίσης, δύο ρολόγια, ένας σταυρός και ένα δαχτυλίδι, για τα οποία ο συλληφθέντας δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 31χρονος έφερε άλλες πινακίδες εγγραφής και είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 24 Απριλίου, σε αστυνομικό σταθμό της Λευκωσίας.

Από έρευνα εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν διάφορα ηλεκτρικά είδη, καθώς επίσης και διαρρηκτικά εργαλεία.

Το ΤΑΕ, η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Powered by copy shop

ΠηγήΚΥΠΕ

Μην το χάσεις

Journal

Δείτε επίσης